Espanyol

Manolo González: “Estem convençuts que som capaços de guanyar a qualsevol equip”

L’Espanyol s’enfronta demà (19h) al Vila-real a l’RCDE Stadium amb l’objectiu de tornar a sumar tres punts després de la desfeta al Bernabéu. En la prèvia d’aquest matx, el tècnic blanc-i-blau, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com està l’equip?

“Si no passa res avui, demà estaran tots convocats per al partit contra el Vila-real. L’equip bé. Estem empipats per com vam perdre al final perquè vam aconseguir aguantar fins al 3-1 i l’equip va pensar que podia puntuar all, i el final se’ns va escapar. Estem amb ganes de capgirar la situació i fer un bon partit davant el Vila-real”.

Anàlisi del rival

“És un equip amb un potencial molt gran, amb un entrenador que porta anys a la categoria fent resultats molt bons. Tant ofensivament com defensivament també és un equip molt bo”.

Què ha après l’equip de la desfeta al Bernabéu?

“Tu pots fer un partit molt correcte i competir-li al Madrid de tu a tu, però no et pots deixar anar. En qualsevol partit a primera, no pots cometre errors perquè et penalitzarà”.

Com afronta el partit?

“Intentarem que no sigui un partit obert perquè aquest tipus de partits a primera són una loteria. Hem d’intentar tenir el partit controlat tenint en compte que el rival és complicat. Hem de portar el partit al nostre terreny, però estem convençuts que som capaços de guanyar a qualsevol equip”.

Importància de fer-se forts a casa

“És molt important guanyar a casa. Et dona la permanència i, fins i tot, més. Estem veient que a la lliga és difícil guanyar. Cada partit que es guanya s’ha de celebrar i donar valor. Té molt mèrit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)