Espanyol

Manolo González: “Estem més a prop de puntuar que de perdre”

L’Espanyol visita demà el Betis (18.30h) amb l’objectiu de refer-se de les últimes dues derrotes consecutives, contra el Madrid i el Vila-real, i sumar tres punts que els permetria afrontar amb molta més tranquil·litat les següents cites. En la prèvia d’aquest duel, el tècnic blanc-i-blau, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Baixes per al partit de demà

“Leandro Cabrera no estarà demà, imaginem que el dia del Mallorca sí. Té una petita micro i no volem arriscar i que pugui patir una lesió més gran. La resta de jugadors estan bé. Calero ha entrenat amb el grup i està preparat per viatjar”.

Derrota contra el Vila-real

“Hem donat moltes voltes al partit. Ens enrabia que amb poc ens fessin dos gols. És una cosa que em preocupa. L’any passat vam tancar la porteria, i això ens va donar l’ascens. Ara amb poc ens estan penalitzant bastant. Són coses que hem de començar a cuidar i deixar la porteria a zero”.

S’esperava l’impacte a l’equip de Král i Kumbulla?

“La direcció esportiva amb els diners que tenia ha fet un treball espectacular. Marash va jugar a la Roma de Mourinho amb 20 anys, després el va penalitzar la lesió de creuats que va tenir. Král a l’Unión Berlin ha donat un rendiment alt. Tenen un molt bon nivell i s’han adaptat ràpidament aquí”.

L’equip transmet bones sensacions, malgrat els resultats

“Sabíem que el calendari seria molt exigent. Hem d’intentar trobar el punt perquè la balança caigui de la nostra part, i evitar els errors perquè ens penalitzen molt. L’equip arriba bé a nivell de confiança. Estem més a prop de puntuar que de perdre, en aquests moments”.

Quin partit s’espera contra el Betis?

“Un partit complicat, com tots els de primera tant sigui a casa com a fora. Serà un partit complicat, però tenim armes per treure’l endavant”.

Hi haurà rotacions?

“No faig rotacions, els canvis que faci respondran al pla de partit, i si hi ha jugadors que no poden per tema físic. No m’agraden les rotacions, no canviem per canviar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.