Espanyol

L’Espanyol cau al Villamarín en un gran partit de Joan Garcia (1-0)

Un immens Joan Garcia no ha pogut evitar la derrota de l’Espanyol al Benito Villamarín (1-0). El de Sallent ha estat providencial durant tot el partit, aturant un penal a Abde i refusant nombroses ocasions claríssimes del conjunt andalús. Els blanc-i-blaus han resistit fins al minut 85, quan Lo Celso ha fet bo el domini local amb un gol que ha acabat decantat la balança a favor dels de Manuel Pellegrini. Tercera derrota consecutiva de l’Espanyol, que també ha perdut Puado per una lesió que s’ha fet al genoll esquerre al començament de la segona part.

L’Espanyol ha sortit amb les idees clares a la gespa del Benito Villamarín. Els de Manolo González han començat atacant sense miraments la porteria rival i movent pacientment l’esfèrica. Tot i això, el primer en avisar ha estat el conjunt andalús. Bakambu ha guanyat l’esquena de Kumbulla i ha engaltat un xut que ha refusat de manera providencial Joan Garcia sota pals. Gran intervenció del porter català per evitar el primer gol de la tarda. Els andalusos estaven sotmetent als blanc-i-blaus, que malgrat mostrar personalitat amb la pilota als peus, no trobava la manera de superar la línia defensiva rival per generar perill. Al darrere, els periquitos patien, però eren solvents, tallant les envestides. Impecable també ha estat Alex Král en el 31’ salvant un u contra u de Marc Roca davant Joan Garcia. El Betis mossegava i, poc després, han disposat d’una doble ocasió claríssima. Primer amb un xut d’Abde i després un altre de Lo Celso. En tots dos casos, han topat amb el porter visitant. Carlos Romero ha respost amb un xut tímid que ha marxat clarament desviat. Tot ha estat a punt d’anar-se’n en orris en els darrers compassos de la primera part, quan Omar El Hilali ha comès penal sobre Abde. Altre cop, Joan Garcia ha tornat a vestir-se d’heroi per aturar el xut d’Abde des dels onze metres i enviar el partit a la mitja part amb l’empat a 0 inicial. L’Espanyol ha resistit i ha aconseguit frenar l’empenta inicial del Betis, molt superior en el segon tram del primer temps.

Només començar la represa, una centra-xut de Puado ha estat a punt de sorprendre a Rui Silva. Precisament, el davanter barceloní ha hagut de demanar el canvi després de fer-se mal al genoll quan ha tapat una centrada de Bellerín. Mentrestant, Joan Garcia continuava amb la seva particular exhibició. En el 53’, ha tret una mà miraculosa en una rematada de cap des de l’àrea petita d’Abde. Un gran exercici de reflexos. El duel s’ha anat equilibrant, i en el 73’ Carlos Romero ha tingut la més clara fins aleshores. Al segon pal i amb poc angle, el de Torrent ha rematat amb tota la intenció al pal curt però Rui Silva ha posat un peu salvador per evitar el 0-1. Després de remar i remar, ha arribat el gerro d’aigua freda. Lo Celso ha fet bo el domini local amb un xut creuat des de dins l’àrea que s’ha colat dins la porteria de Joan Garcia per situar el 1 a 0 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)