Espanyol

Càstig al Benito Villamarín

Espanyol. Malgrat la gran actuació de Joan Garcia, que atura un penal a Abde, els blanc-i-blaus cauen per la mínima contra un Betis molt superior

Betis 1 Espanyol 0

BETIS:Rui Silva, Bellerín, Llorente, Natan, Abde (Diao, 88’), Bakambu (Vitor Roque, 61’), Rodríguez, Altimira (Johnny, 79’), Iker (Fornals, 61’), Lo Celso, Marc Roca (Aitor Ruibal, 78’).ESPANYOL:Joan Garcia, S. Gómez, Kumbulla, Puado (Pere Milla, 55’), Pol Lozano (Aguado, 87’), Gragera, Cheddira (Cardona, 68’), Jofre (Tejero, 68’), Král, Romero (Véliz, 87’), El Hilali.GOLS:1-0 (85’) Lo Celso.ÀRBITRE:Hernández Hernández.T.G.:Als locals Marc Roca i Altimira; i als visitants Jofre, Manolo González, Romero, Lozano i El Hilali.PÚBLIC:53.065 espectadors al Benito Villamarín.

Un immens Joan Garcia no va poder evitar la tercera derrota consecutiva de l’Espanyol, que va competir i va saber resistir durant molts minuts contra un Betis molt més vertical i perillós. El de Sallent va ser el gran protagonista del duel. Va aturar un penal a Abde i va refusar nombroses ocasions claríssimes del conjunt andalús. Finalment, però, Lo Celso va fer bo el domini aclaparador dels locals amb un gol en el minut 85 que va acabar decantant la balança. La pitjor notícia no només va ser la derrota, sinó també la lesió de Javi Puado. El barceloní va demanar el canvi en l’inici de la segona part després de fer-se mal al genoll esquerre en l’intent de tapar una centrada de Bellerín. Càstig al Benito Villamarín. Els errors es tornen a pagar molt cars.

Manolo

González va sortir amb quatre canvis en l’onze inicial respecte a l’últim matx. Va donar entrada a Sergi Gómez, Carlos Romero, Gragera i Cheddira en detriment del lesionat Cabrera, Brian Oliván, Tejero i Véliz. Amb aquestes novetats, l’Espanyol va sortir amb les idees clares. Volien atacar sense miraments la porteria rival movent pacientment la pilota. Va durar poc, però. I és que el conjunt andalús va anar portant el duel al seu terreny. De fet, van ser els primers a avisar. Bakambu va guanyar l’esquena de Kumbulla i va engaltar un xut que va refusar de manera providencial Joan Garcia. Els de Manuel Pellegrini van continuar sotmetent els periquitos, que, malgrat mostrar una gran personalitat i atreviment amb la pilota als peus, no trobaven la manera de superar la pressió rival. Al darrere, els blanc-i-blaus patien, però eren solvents i tallaven les envestides. Impecable també va estar Alex Král en el minut 31 salvant una acció d’un contra un de Marc Roca davant Joan Garcia. El Betis mossegava i, poc després, va disposar d’una doble ocasió claríssima, amb xuts d’Abde i Lo Celso, que van tornar a topar amb el de Sallent. Tot va estar a punt d’anar-se’n en orris en els darrers compassos de la primera part, quan Omar El Hilali va cometre un penal innecessari sobre Abde. Un altre cop, Joan Garcia es va tornar a vestir d’heroi per aturar el xut d’Abde des dels onze metres i enviar el partit a la mitja part amb l’empat a zero inicial.

En el segon acte, el porter periquito va continuar amb la seva exhibició particular. Primer va desviar a córner una rosca de Lo Celso i, després, va treure una mà miraculosa en una rematada a boca de canó d’Abde. Els blanc-i-blaus no van xutar entre els tres pals fins al minut 73, quan Carlos Romero va perdonar al segon pal. Finalment, en una jugada desafortunada, el Betis va fer caure la resistència de l’Espanyol quan faltaven cinc minuts per al final. Després de tot un seguit de rebots, Lo Celso va batre Joan Garcia (85’).

ELS VESTIDORS

Hem competit molt bé, però la primera divisió no perdona. Els errors mínims et penalitzen molt. Així és el futbol i la categoria
Som forts. Sabem que la temporada serà molt difícil, però s’ha de remar. No queda més remei
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)