Espanyol

Manolo González: “L’equip està convençut”

Manolo González ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del partit que l’Espanyol jugarà aquest dissabte a l’RCDE Stadium (14h) davant el Mallorca. El tècnic ha parlat de Cabrera, Puado, el retorn de Darder, la importància del partit i el nivell del rival.

Cabrera

“No està llest per demà. Tenint en compte que ve aturada de seleccions, optem per no forçar la màquina. Calero, Sergi Gómez i i Kumbulla hi seran, per tant crec que podríem perdre més que guanyar forçant-lo.”

Moment de l’equip

“L’equip està convençut, hi creu. Estic content amb els jugadors, veuen que hem pujat fa tres mesos, anem a jugar a camps com el del Betis i el Madrid i competim. El tema és evitar concedir en accions evitables. La idea és minimitzar això i recuperar l’efectivitat que hem tingut alguns dies.”

Baixa de Puado

“Sempre afecta quan jugadord d’aquest tipus no estan en condicions de comeptir, són jugadors importants. Puado estava a un bon nivell, ens trastoca una mica, però tindran opció de jugar altres que poden demostrar que estan preparats per ser titulars.”

Mallorca

“A mi no em sorprèn el rendiment. Tenen jugadors de nivell i fa temps que juguen junts, és una plantilla amb estabilitat, molts porten diversos anys. L’estabilitat sempre ajuda que un equip millori. Jagoba Arrasate és un referent, és top, ho ha demostrat a Osasuna i ara aquí. La seva feina té molt de mèrit. Arriben més enguany a l’àrea, són els que més centren de la lliga, un equip agressiu i ben treballat.”

Més valentia en atac

“Busquem el que vam fer davant el Rayo o Alavés, que quan superem la pressió rival ataquem amb agressivitat. Quan arribem a tres quarts de camp hem de tenir confiança, hem de tenir atreviment i no por a perdre la pilota. S’han de provocar situacions perquè es generin ocasions de gol. Hi hem incidit tota la setmana.”

Retorn de Darder

“Esperem que no entrin gaire en joc Darder, Dani Rodríguez i els que tenen més nivell. Jo no conec a Darder personalment, prefereixo no parlar-ne, perquè no seria just, Al vestuari no parlen malament d’ell, com a jugador té molt talent, ho ha demostrat molts anys a primera. No em preocupa com respongui l’estadi amb Darder, em preocupa que continuïn al nostre costat com fins ara. La resta, m’és igual.”

Desànim pels últims resultats?

“Hem buscat reforçar els jugadors. No ens agrada perdre, però no puc enfadar-me amb ells per com vam perdre els últims partits. El com és important, i l’equip fa coses bé. Ara bé, hem de millorar i fer més coses per guanyar. Podem competir a aquest tipus d’equips, però ens falta un punt per poder guanyar. Ho farem.”

Una final?

“En cap cas és una final. Queda molta lliga, demà és un partit important com tots els que jugarem. Tots els preparem per guanyar-los. És important perquè venim de tres derrotes i guanyar et reforça la confiança.”

Millora

“L’equip fa bé la pressió, defensa bé l’àrea i en bloc baix... Fem coses bé, estem treballant en coses que hem tingut altres dies. Necessitem perdre la por a fallar a tres quarts de camp. I evitar patir en transicions defensives, és una situació en la qual hauríem de generar nosaltres, no que ens generin.”

Edu Expósito

“Està bastant bé, va millorant. No sé si posar una data, perquè quan torni haurà d’agafar ritme. Esperem que pugui estar aviat amb la resta del grup.”

Falta un golejador?

“Tenim Véliz, Cheddira... Jo crec que tenim davanters per competir. Ens falta que arribin pilotes a l’àrea, la plantilla ha demostrat que estan preparats per competir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)