Espanyol

Manolo González: “Hem fet els millors 60 minuts de la temporada”

L’entrenador de l’Espanyol ha valorat positivament el triomf contra el Mallorca (2-1), que permet tallar una dinàmica negativa de tres derrotes consecutives

El tècnic blanc-i-blau, Manolo González, s’ha mostrat satisfet del partit que ha completat l’Espanyol en el triomf contra el Mallorca (2-1), que permet tornar al camí de la victòria i tallar la mala ratxa de tres desfetes consecutives.

El final de la mala dinàmica

“És una victòria molt important que ens dona tranquil·litat. Quan no guanyes, encara que juguis bé o tinguis sensacions positives, no et serveix de res perquè això va de resultats. El triomf ens dona calma per treballar. Crec que hem fet els millors 60 minuts de la temporada contra un molt bon equip. Amb paciència, continuarem creixent”.

El patiment final

“No només ens passa a nosaltres. Hi ha ben pocs equips amb la capacitat de guanyar 4-0. La lliga és molt dura. És cert que avui era un dia per patir menys. Amb l’ocasió de Cardona podríem haver fet el 3-0 i allà s’hauria acabat el partit, perquè el teníem força controlat. Em preocupa una mica que el rival, amb ben poc, ha tingut opcions de puntuar fins al final, tot i que durant la gran major part dels minuts hem estat superiors. Ells amb els canvis han millorat i el 2-1 ens ha fet trontollat una mica. Allà és on tenim un dèficit i marge de millora”.

Aspectes positius del joc

“Valoro positivament que l’equip hagi defensat amb la línia avançada. Hem robat força vegades i hem tingut calma amb la pilota. Ens hem d’atrevir a jugar i agafar més seguretat, que això t’ho donen els resultats i veure’t més amunt en la classificació”.

Agraïment especial cap a Calero

“Vull donar-li les gràcies perquè fa dues setmanes que s’està entrenant coix, amb problemes al tendó, i ha fet un esforç per estar disponible, sabent que Cabrera no ho podria estar per lesió. La gent no acostuma a saber aquestes coses i s’han de dir davant de tothom perquè ha volgut ajudar als companys tot i l’important risc de trencar-se”.

El creixement de Jofre Carreras

“Estic molt content per ell perquè ho ha passat especialment malament en l’aspecte personal. M’agrada molt veure al nivell que està. És una de les persones que s’ho mereix més. A més, és un nano de la casa que ha sortit cedit i ha tornat, i per això encara me n’alegro molt més per ell”.

Un bloc unit

“Els jugadors creuen en el que fem. L’ambient al vestidor és espectacular. És important que els jugadors que estan a la banqueta animin l’equip com hem vist avui. També vull destacar el paper de l’afició, que ens ha empès en el tram final”.

10 punts en 9 jornades

“Estic molt content amb aquest balanç, i encara més tenint en compte el calendari que hem tingut. Tret de la primera part a Valladolid, on vam fer un dels pitjors partits des que soc l’entrenador de l’Espanyol, no li puc retreure res a l’equip. Hem competit en tots els estadis i contra tots els rivals. Honestament, crec que mereixeríem tenir un parell de punts més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)