Espanyol

Adaptació instantània

Espanyol. Carlos Romero s’ha convertit en una peça clau de l’equip de Manolo González gràcies al seu rendiment immediat a la banda

Carlos Romero s’ha fet amo i senyor de la banda esquerra de l’Espanyol. Havent aterrat aquest estiu a Cornellà-el Prat provinent del Vila-real en qualitat de cedit, el de Torrent no ha necessitat gairebé adaptació. El seu rendiment ha estat immediat i s’ha convertit en una peça clau en els esquemes de Manolo González. Romero ha participat en els nou partits de lliga que s’han disputat fins ara, amb un rendiment excepcional. En la quarta jornada va marcar el seu primer gol a l’elit davant el Rayo i en la darrera victòria contra el Mallorca va participar activament en les jugades dels dos gols periquitos. “L’entrenador sap que soc un jugador creatiu, que m’agrada tenir la pilota i no em prohibeix mai res. Em dona llibertat i confiança en atac per jugar com a mi m’agrada i em sento més còmode”, explica el futbolista, de 22 anys.

El lateral de l’Espanyol es posa “un set de nota” perquè diu que ha de millorar encara moltes coses, com per exemple “l’aspecte defensiu”. A més, reivindica la feina que està fent el tècnic periquito. “Quan es va fer la plantilla hi va haver rumors que era dèbil, però tenim deu punts i Manolo és el que ha fet que els que hem arribat ens espremem al màxim i els que ja hi eren hagin fet un pas endavant”.

LES REACCIONS

Manolo em dona llibertat i confiança en atac per jugar com a mi m’agrada i em sento còmode
Carlos Romero
jugador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)