Espanyol

L’Espanyol condemna l’actitud feixista d’uns aficionats en el RCDE Stadium

L’Espanyol ha ofert un comunicat per posicionar-se respecte una escena succeïda diumenge durant l’Espanyol B- Europa (1-1), de 2a divisió FEF, disputat al RCDE Stadium a causa de les reformes que s’estan duent a terme a la CE Dani Jarque. En un moment del matx, diversos aficionats a la graderia van fer gestos feixistes. “El RCD Espanyol vol expressar el seu rebuig i condemna a la situació aïllada on es va poder veure una actitud feixista en el partit que enfrontava l’Espanyol B amb el CE Europa, celebrat aquest diumenge a l’RCDE Stadium”, ha dit ll’entitat. “Aquest tipus de comportaments no tenen cabuda al nostre Estadi i no representen els valors de l’Espanyol ni de la seva afició”, ha seguit. “Com a Club, defensem amb fermesa els valors del respecte, igualtat i inclusió, i ens oposem categòricament a qualsevol manifestació d’odi, racisme, xenofòbia o discriminació”, ha continuat la nota, que ha finalitzat: “El RCD Espanyol sempre ha actuat per prevenir i impedir qualsevol acte que pugui anar en contra dels valors del Club i de l’esport i està treballant activament per a esclarir els fets.”

També l’Europa s’ha manifestat: “Sabent que no representen a l’afició de l’Espanyol, des del CE Europa seguim dient no al feixisme, racisme, homofòbia, masclisme i bullying dins i fora els camps de futbol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)