Espanyol

Manolo González: “Estic confiat, hem demostrat que podem competir en qualsevol camp”

Torna la lliga i l’Espanyol ho fa amb un test molt exigent a San Mamés davant l’Athletic Club aquest dissabte (14 h). Manolo González ha parlat de la dificultat del partit en la roda de premsa prèvia, així com de noms propis.

L’Athletic, un rival intens

“Hem de seguir el pla de partit que tenim, córrer igual que ells o més i competir el millor possible. No hi ha altra fórmula, sabem que serà un partit difícil i el rival que tenim davant.”

Millora de l’equip

“Cada vegada l’equip està millor, estem creixent. Intentarem demà començar bé a l’inici, sempre costa després d’una aturada. Haurem de tenir personalitat, a casa amb la seva gent són molt forts. Però tenim capacitat per guanyar a Bilbao.”

Infermeria

“Naci Unüvar té una lesió muscular al quàdriceps, le’volució marcarà la disponibilitat. Esperem que estigui pel partit de Copa del Rei. Pacheco, per una fascitis plantar, no ha pogut acabar l’entrenament. Viatjarà Llorenç Serred com a segon porter. Puado ha intentat entrenar amb el grup, però encara ha notat molèsties i no el volem forçar, és un risc alt. Cabrera viatja, està bé. Calero no té cap nova lesió, és la mateixa que tenia, no s’ha recuperat, va fer un esforç per jugar infiltrat. Ara hem decidit aturar-ho i que es recuperi bé.”

Estat d’ànim del grup

“Esperem fer un bon partit. Estic molt confiat amb el grup, han demostrat que pot competir davant qualsevol rival en qualsevol camp. La mentalitat és cada dia millor, tenen més confiança en ells. Estic convençut que farem un bon partit.”

Partit gran

“Per mi tots els partits ho són. Sabem el rival i l’ambient que tindrem davant, podem competir.”

El davanter centre

“No em preocupa que no estiguin trobant gols. Són dinàmiques, sovint és un tema d’encert. Estan treballant bé, adaptant-se, estic segur que acabaran fent gols.”

Intenció

“Intentarem ser valents i pressionar sempre, a vegades el rival no et deixa perquè són molt bons, però és la idea.”

El ’trivot’ al centre del camp

“Ens dona ordre i ens permet seguir sempre el pla de partit, permeten a l’equip està col·locat on volem cada partit.”

Por a fallar en atac

“Esperem estar-ho millorant. Jofre cada dia s’atreveix més, els de dalt, Romero quan arriba. Necessitem un pas endavant en atac, especialment fora, i amb aquesta idea treballem. Necessitem a fora tenir la valentia que tenim a casa.”

Urgència guanyar a fora?

“No ho crec. És urgent guanyar sempre, no a fora. Guanyar demà seria una injecció de moral, però crec que hem competit fora de casa en camps molt complicats tot i no haver tret resultats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)