Espanyol

Malson a San Mamés

Espanyol. Els blanc-i-blaus cauen golejats contra un Athletic molt superior i que a la mitja hora de partit ja guanyava 3-0. Tejero, amb una fuetada a pilota aturada, va fer el gol de l’honor

Athletic 4 Espanyol 1

ATHLETIC:Agirrezabala, Vivian, Berenguer (Unai, 78’), Williams (Nico Serrano, 73’), Williams Jr (Djalo, 73’), Guruzeta, Nuñez, De Galarreta (Prados, 63’), Yuri (Adama, 63’), De Marcos, Jaureguizar.ESPANYOL:Joan Garcia, S. Gómez, Kumbulla (Tejero, 73’), Veliz (Cheddira, 46’), Pol Lozano, Brian Oliván, Gragera (Cabrera, 46’), Jofre (Cardona, 63’), Král, Carlos Romero (Pere Milla, 46’), Omar El Hilali.GOLS:1-0 (6’) Vivian. 2-0 (28’) Iñaki Williams. 3-0 (30’) Iñaki Williams. 4-0 (55’) Berenguer. 4-1 (92’) Tejero.ÀRBITRE:Busquets Ferrer.T.G.:Als locals Yuri i Unai Núñez; i als visitants Pere Milla, Cabrera i El Hilali.PÚBLIC:46. 713 espectadors a San Mamés.

L’Espanyol va viure ahir un autèntic malson a San Mamés. Els blanc-i-blaus van ser atropellats per un Athletic que va sortir a mossegar des del primer instant i que no va deixar cap mena d’opció als periquitos. A la mitja hora de joc, el marcador ja era de 3-0. Incompareixença de l’equip dirigit per Manolo González, que va oferir una imatge molt pobra i no va competir en cap moment. Es resisteix, doncs, la primera victòria a domicili. Divendres que ve, tindran l’oportunitat de capgirar aquestes males sensacions a l’RCDE Stadium contra el Sevilla.

L’Athletic va deixar molt clares les seves intencions des del xiulet inicial. Els bascos es van apoderar de l’esfèrica i van començar a arribar amb insistència a l’àrea rival. Aquesta superioritat es va materialitzar ben aviat a pilota aturada. En el minut 6, en la sortida d’un córner, Vivian va ser el més llest dins l’àrea per enviar l’esfèrica lluny de l’abast de Joan Garcia i avançar els bascos en el marcador. Amb aquest gol, els blanc-i-blaus van intentar fer un pas endavant, però no aconseguien mantenir la pilota als peus a causa d’una pressió alta i asfixiant dels d’Ernesto Valverde. En el 28’, va arribar el festival d’Iñaki Williams. Primer va fer una gran maniobra dins l’àrea per superar el porter de Sallent en un un contra un, i dos minuts després, va fer el tercer amb una rematada creuada, que va sentenciar el matx.

En la represa, Manolo González va sacsejar l’equip amb un triple canvi, però el guió no es va modificar. Berenguer va fer el quart, i Tejero va fer el gol de l’honor amb un golàs de falta directa en el 92’.

Ha estat un partit dolent i per oblidar. En un camp com aquest no pots tenir un mal dia perquè el rival és el que és. Cal fer autocrítica
Hem de mostrar la millor versió cada setmana per poder competir i superar el rival