Espanyol

Reacció insuficient

Espanyol. Els periquitos milloren a casa la desastrosa imatge de Bilbao i recuperen la versió competitiva, però un Sevilla amb un Lukebakio molt efectiu castiga un equip inofensiu en atac

Espanyol 0 Sevilla 2

ESPANYOL:Joan Garcia; Omar (Antoniu Roca, 67’), Kumbulla, Cabrera, Oliván (Romero, 58’); Tejero, Kral, Pol Lozano, Jofre Carreras (Pere Milla, 67’); Cheddira (Véliz, 58’) i Puado (Cardona, 81’).SEVILLA:Nyland (Álvaro Fernández, 64’); Carmona, Badé, Nianzou, Pedrosa; Lokonga, Gudelj, Juanlu (Sow, 81’); Lukebákio (Navas, 99’), Idumbo (Barco, 64’) i Isaac Romero (Agoumé, 99’).GOLS:0-1 (20’) Lukebakio. 0-2 (45’) Lukebakio.ÀRBITRE:Ortiz Arias.T.G.:a Antoniu Roca i Pol Lozano.

L’objectiu era deixar enrere la desastrosa versió mostrada contra l’Athletic a San Mamés en la jornada anterior i guanyar el Sevilla. L’Espanyol va aconseguir la primera part de l’equació: va recuperar la versió competitiva i el partit a l’RCDE Stadium va ser molt igualat. Però la millora va ser insuficient i va quedar lluny de poder guanyar contra un Sevilla molt efectiu en les poques ocasions que va tenir, a diferència d’uns periquitos que gairebé no van inquietar la porteria rival.

L’Espanyol va saltar a la gespa molt intens, amb el ganivet entre les dents després de la desfeta a Bilbao. Va aconseguir que el Sevilla no sortís del seu propi camp i freqüentar l’àrea dels andalusos, malgrat que sense gaire perill. Amb el pas dels minuts, els visitants es van anar estabilitzant. Ben poc van necessitar els del sud d’Espanya per avançar-se. Van trobar Lukebakio alliberat a pocs metres de la frontal de l’àrea local i el belga va deixar anar un xut espectacular que va entrar per l’escaire de Joan Garcia. L’Espanyol no va afluixar i va signar una primera meitat correcta i competitiva, però va veure com el mateix Lukebakio s’inventava el segon gol en una gran acció a l’interior de l’àrea: 0 a 2 en el descans, un càstig dur i excessiu.

L’Espanyol va tornar a sortir bé després de la represa, però novament sense gens d’encert ni bones decisions en els darrers metres, cosa que li impedia generar ocasions. De fet, les dues més clares, i pràcticament les úniques, van arribar en dos serveis de cantonada servits per Tejero i rematats per Cheddira i Véliz, però es van perdre per ben poc. Ni la fortuna va somriure quan l’àrbitre va assenyalar un penal a favor per unes mans de Gudelj, que estaven enganxades al cos i el VAR va rectificar.

No era el dia, i malgrat intentar-ho fins al final amb més cor que idees, la realitat és que els blanc-i-blaus no van crear quasi cap ocasió clara en el tram final. Ni el retorn de la versió competitiva, ni l’aparició d’un recuperat Puado en l’onze, van fer que els de Manolo González creixessin en aquest aspecte. Nova derrota, la tercera a casa i la setena de la temporada. Són 10 punts, dos per sobre del descens, a una setmana de visitar el Lluís Companys per veure’s les cares amb el Barça en el derbi de la Ciutat Comtal.

ELS VESTIDORS

Hem començat bé el partit, però en dues accions de molt talent de Lukebakio se’ns ha escapat i després no hem sabut remuntar
Volíem donar un triomf a la nostra gent, però cal aixecar el cap i continuar. Això és molt llarg
Leandro Cabrera
jugador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)