Espanyol

Manolo González: “La diferència en el partit és Lukebakio”

Manolo González ha comparegut en roda de premsa després de la derrota de l’Espanyol davant el Sevilla a l’RCDE Stadium (0-2). El tècnic periquito ha analitzat el partit, la tercera derrota a casa.

La derrota

“L’equip ha començat bé, però no hem interpretat bé l’acció del primer gol en contra en la pressió. Tot i això és una jugada molt lluny de porteria, una genialitat que decanta el partit. De fet, la diferència del partit és Lukebakio. Són dos gols de talent. Han arribat tres vegades a porteria. Nosaltres hem tingut moltes aproximacions, sense ser capaços de marcar. Estem fotuts, però hem de continuar treballant.”

La poca reacció de la segona meitat

“Hem tingut moltes aproximacions, centrades i arribades a tres quarts de camp, però poques arribades amb criteri. Quan no acabes de fer mal, et condiciona i et va minvant amb el pas dels minuts.”

L’afició

“És normal que la gent marxi empipada. El resultat per mi és injust, però quan l’equip no guanya és lògic que s’enfadin. Jo no intento enganyar la gent, serà una temporada complicada i molt dura, l’afició ens farà falta. Hem d’entendre la realitat del club.”

Mercat d’hivern

“Crec que avui no hem competit malament, però en situacions i errades puntuals ens condemnen. Mirem ara, als partits que venen, no al gener. Hem de millorar els que estem.”

Cop dur per anar a Montjuïc?

“A dins som conscients que l’any serà dur. Ens toca anar al camp del Barça a intentar puntuar com sigui, sabent que és difícil. Molts pensaran ara que és impossible, però creiem que som capaços de fer-ho i de tirar la situació endavant.”

Què li falta a l’equip?

“Ens falta deixar porteries a zero, per salvar-te és vital i ho estem aconseguint mol poc. I la mentalitat, creure en nosaltres i encaixar bé els cops.”

Moral de l’equip

“Ens hem d’aixecar demà amb la mateixa força que sempre. He passat en la meva carrera per situacions molt complicades, s’ha de continuar treballant per donar amb la tecla i guanyar seguretat per no perdre partits així.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)