Espanyol

“Estic tranquil perquè sé que els gols arribaran”

Álvaro Vázquez no s'amoïna i diu que no se sent pressionat per no haver-se estrenat encara com a golejador en les vuit jornades disputades

El jove davanter del planter Álvaro Vázquez no se sent pressionat per no haver-se estrenat encara en el capítol de gols aquesta temporada. El noi de Badalona ha jugat set dels vuit partits, però encara no ha vist porteria. Tot i així, el futbolista creu que el més important és que l'equip està funcionant. “De moment els resultats són bons i no fan falta els meus gols. Hem aconseguit dues victòries seguides a fora, i ara toca tornar a guanyar a casa, amb o sense els meus gols, no m'amoïna”, explicava ahir en la roda de premsa.

Vázquez, que ha estat proclamat fa poc Bota de Plata del mundial sub-20 de Colòmbia, no es posa nerviós. “Estic molt tranquil. Com deia el meu excompany Luis García, els gols vénen per ratxes i sé que, si segueixo treballant com ho estic fent, arribaran.” El davanter prioritza el treball d'equip per davant del lluïment personal, tot i que sap que als golejadors sempre se'ls exigeix el màxim. “El mister està content amb el meu treball; només falta que n'entri un i després en vindran més.”

Entre els motius pels quals considera que encara no s'ha estrenat, el davanter espanyolista creu que l'equip està traient profit de la seva feina obrint forats. “L'equip està marcant gols amb els homes de segona línia, però si hem guanyat ha estat també per la bona defensa i la mobilitat al davant per obrir espais als companys.” Tot i això, val a dir que si no està fent gols no és perquè hagi fallat ocasions. “L'equip ho està fent bé. A mi no m'estan arribant pilotes clares de gol, però treballo per millorar els meus moviments.” Álvaro va recordar que té la confiança del club, de l'entrenador i de l'afició. “Sé que l'afició confia en mi, que l'entrenador també, i jo intento en cada partit tornar aquesta confiança treballant molt, aprenent i, quan puc, fent gols.”

Dijous repetirà en l'onze.

Álvaro Vázquez tornarà a estar demà dijous en la formació inicial contra el Betis, un equip que ha entrat en una davallada de resultats després d'un inici espectacular. “Per a nosaltres i per a ells és un partit molt important. Ja hem oblidat les dues victòries a fora i ara ens toca superar un Betis molt perillós. Hem d'aprofitar-nos de la nostra bona situació i dels problemes que comencen a tenir ells.” Dijous es retrobarà amb Javi Chica, excompany seu: “El saludaré abans i després del partit, perquè quan comenci a rodar la pilota serem rivals.”

Perdó a Márquez i mareig de Verdú

Javi Márquez podrà jugar dijous contra el Betis. El Comitè de Competició de la federació espanyola ha admès el recurs del club espanyolista per la cinquena targeta que va veure a Santander. Tot i que l'agència Efe va informar dimarts que l'Espanyol no al·legaria, al final el club ho ha fet basant-se en el vídeo del partit per deixar sense valor el motiu defensat en la redacció de l'acta arbitral de Turienzo Álvarez.

També s'espera que pugui jugar Joan Verdú, que en l'entrenament d'ahir va tenir un mareig motivat per un problema estomacal, que li va impedir entrenar-se al mateix ritme que els seus companys. El migcampista ofensiu s'entrenarà aquest matí a porta tancada i si està recuperat serà a la llista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)