Espanyol

L'APMAE es converteix en arma de seducció massiva

Eleccions. El grup de petits i mitjans accionistes ha estat temptejat en les darreres hores per la candidatura de Collet i amb anterioritat per Oliveró

Les eleccions a la presidència de l'Espanyol estan ara mateix en un punt de guerra freda. L'aritmètica diu que la candidatura de Joan Collet parteix amb un 35% del pastís accionarial a favor seu gràcies al suport dels màxims accionistes, Ramon Condal i Daniel Sánchez Llibre.

La segona candidatura amb força és la que encapçala Sergio Oliveró, que controla un 25%. L'empresari biotecnològic no va poder ser ahir present en la presentació de l'estàtua d'homenatge a l'afició per una petita intervenció que el mantindrà fora de l'activitat social fins dimarts.

Oliveró sap que necessita disposar del 5% de les accions que controla l'APMAE (Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol) si vol tenir possibilitats de guanyar. Els contactes han estat fluids i diversos des de fa dies i el mateix Oliveró ja va assegurar en la seva presentació de candidatura que hi havia molts punts d'acord.

Joan Collet tampoc no ha perdut el temps i ha fet una aproximació per veure si pot absorbir l'APMAE per a la seva causa. El conseller delegat veuria amb bons ulls l'entrada en la seva candidatura pel suport social que això significaria i, de retruc, li alleugeriria l'etiqueta de continuista que arrossega.

En qualsevol cas sembla molt difícil que l'APMAE acabi als braços de Collet i tot sembla, si res no es torça, que els petits accionistes aniran a aliar-se amb Sergio Oliveró. Aquest moviment dispararia les possibilitats d'Oliveró d'aconseguir la presidència de l'Espanyol ja que retallaria distàncies amb Collet. La mateixa APMAE té previst fer una compareixença pública aquesta setmana, en què podria revelar l'acord final amb Oliveró.

Ara mateix l'APMAE és una veritable arma de seducció massiva i és la núvia que persegueixen els dos grans candidats a la presidència. Fins i tot ahir, en la presentació de l'estàtua d'homenatge a l'afició, Daniel Sánchez Llibre va parlar amb Roman Escuer per saber quina posició seguiran. El flirteig durarà poc, però com els bons amants l'APMAE està donant suspens a la situació per aconseguir més rèdits per a la seva visió de club.

Collet presentarà candidatura aquesta setmana

Joan Collet, actual conseller delegat del club, té previst presentar la seva candidatura a la presidència aquesta setmana. Collet ha de quadrar la seva agenda ja que aquesta setmana es desplaçarà amb l'equip fins a Sevilla i això li impossibilita fer la presentació dimecres i per descomptat dijous, dia de Tots Sants. En qualsevol cas, la candidatura de l'empresari d'Argentona, favorita en la cursa electoral pel suport dels màxims accionistes, Ramon Condal i Daniel Sánchez Llibre, té previst enviar un comunicat avui a la tarda per citar els mitjans a la posada de llarg del seu equip directiu. Collet ja ha tingut el primer ensurt amb la seva futura consellera, Montserrat Tordera, que el 2 d'octubre passat a través del Twitter es mostrava contrària a Collet. Tordera va rectificar dissabte passat explicant que això era el que pensava en aquell moment, però que després d'escoltar el projecte de club de Joan Collet va canviar d'opinió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)