Espanyol

“És evident que estem fent alguna cosa malament”

Javier Aguirre Entrenador de l'Espanyol

Javier Aguirre va aparèixer seriós a la sala de premsa del Martínez Valero. El tècnic mexicà va encaixar la tercera derrota consecutiva, no tenia cap ganes de defensar-se i va apuntar cap als seus jugadors, i també va fer autocrítica. “Hem estat bé, tot i que no en la primera part. Després hem corregit coses, l'equip ha jugat millor en la segona part, i quan millor estàvem, amb molt poc ens han marcat”, explicava el preparador, que és conscient que encara queden un munt de partits per jugar, i així volia rebaixar la pressió de l'ambient. “Això tot just acaba de començar, falten 30 llarguíssims partits, i és el moment de veure què estem fent malament, perquè és evident que estem fent alguna cosa malament. Avui [per ahir] hem regalat la primera part”, va explicar de manera clara. El mexicà tampoc va voler treure mèrit al triomf del conjunt il·licità. “L'Elx ha estat un equip amb molt entusiasme, amb fam, amb intensitat, amb un gran tècnic. Era l'ambient que ens havíem imaginat”, argumentava El Vasco, que tornava a carregar contra la deixadesa dels seus en els primers minuts: “El que no ens imaginàvem és que sortiríem tan desfets. Són molts minuts els que hem regalat.” Javier Aguirre incidia en el primer gol. “Ens ho ha trastocat tot el primer gol, que era evitable de totes totes. El rival ha sigut millor, ha guanyat justament i ja està.”

Per acabar, també va tenir temps per fer autocrítica personal i carregar-se les culpes. “Aquí guanyem i perdem tots, però la responsabilitat de la derrota és meva.” Ara a l'Espanyol l'espera un calendari que fa pujada després de l'aturada de lliga amb l'Atlético i el Màlaga a casa, i el Llevant i el Barça a fora. Ara l'equip haurà de tornar a aixecar el vol.

EL PARTIT

La primera part l'hem regalat, i en la segona, quan millor estàvem, amb molt poc ens han marcat

RESULTAT

Ens va trastocar el primer gol, que era del tot evitable. El rival va ser millor i el resultat és just

AUTOCRÍTICA

Aquí guanyem i perdem tots, però la responsabilitat de la derrota és meva. Tot i això, queda molt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)