Espanyol

Escalfant motors

El vessant social. La Penya Blanc-i-blava de Torredembarra presenta la 24a edició de l'aplec, que se celebra l'últim cap de setmana de maig amb un programa ben atapeït d'activitats

La cita amb el XXIV Aplec de Penyes del RCD Espanyol es va aproximant i ahir els amfitrions van ser els encarregats de fer la presentació i buscar la complicitat de la plantilla blanc-i-blava per incrementar el caliu per mirar que sigui un èxit.

L'edició 2014 de l'aplec tindrà Torredembarra de base d'operacions. Les activitats començaran el divendres 30 de maig a la tarda, si bé el gran dia serà diumenge, amb el dinar de germanor al pavelló Sant Jordi. El president de la Penya, Joan Rovira, va ressaltar l'interès turístic de la població, la bona comunicació per arribar-hi i per moure's un cop a dins i la combinació de sol i platja com a elements que poden ajudar els aficionats periquitos a acostar-se a la trobada. “Invitem, sobretot, tots els periquitos que mai han estat en un aplec. És un dia sobretot d'il·lusió, de trobar els veïns que tens a l'estadi, el moment de veure's lluny del camp”, va ressaltar la representant de la Federació de Penyes Blanc-i-blaves, Araceli Pérez. Els penyistes van aprofitar per fer-se fotos amb els jugadors després de l'entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)