Espanyol

El dia gran de les penyes

XXIV Aplec. El vessant social de l'Espanyol té avui una cita ineludible a Torredembarra, on se celebrarà durant tot el dia la gran trobada de penyes, amb múltiples actes culturals i d'oci

Avui se celebrarà la 24a edició de l'Aplec de Penyes de l'Espanyol. Aquesta és la trobada més esperada per a tots els periquitos i penyistes blanc-i-blaus. En aquesta ocasió, serà la Penya Blanc-i-Blava de Torredembarra la penya amfitriona i organitzadora d'un dels esdeveniments més importants en la vida social del club. Les activitats de l'Aplec ja van començar divendres però avui és el dia gran de la trobada. Les activitats començaran a les nou del matí amb una botifarrada popular, en què es podrà gaudir de diverses exhibicions tradicionals i culturals. Una mica més tard, tindrà lloc la recepció de les autoritats a l'ajuntament i el tradicional pregó. Cap a les dotze del migdia, es realitzarà una visita guiada i voluntària als edificis indians de Torredembarra. Mitja hora més tard, el plat fort de l'Aplec: el partit de futbol entre els Veterans de la UD Torredembarra i els veterans de l'Espanyol, que es disputarà a la zona esportiva municipal. Un cop finalitzat el partit, es farà el tradicional dinar de germanor al pavelló municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)