Espanyol

Primer bany de masses

Sergio González esdevé el gran protagonista de la 24a edició de l'Aplec de Penyes de l'Espanyol

El club blanc-i-blau explota el ganxo del nou entrenador i Joan Collet admet que detecta “més il·lusió” entre els aficionats

En temps de desencís i descens del nombre d'abonats i d'assistència a l'estadi, l'Espanyol ha trobat un punt d'il·lusió. El nomenament de Sergio González com a nou entrenador ha tingut una gran acollida entre l'afició periquita, que recupera un dels referents de la dècada anterior i confia que, ara des de la banqueta, faci un equip engrescador, amb un marcat accent de la casa. El club n'és conscient i està aprofitant la tirada per millorar la connexió amb la massa social. Així, el de l'Hospitalet va ser ahir el gran protagonista del XXIV Aplec de Penyes Blanc-i-blaves.

Torredembarra portava dos dies acollint actes com a seu de la trobada de penyes. El dia fort, però, era diumenge i els seguidors van respondre. Prop d'un miler de seguidors van acostar-se al Tarragonès per viure un dia en blanc-i-blau, amb una vuitantena de penyes representades. Joan Collet, després de fer de trabucaire, ja va aprofitar per atiar la bandera de Sergio. “He notat la il·lusió de la gent pel nou entrenador. Com a president he de trepitjar el carrer, veure què es cou i quin sentiment hi ha. Tothom està content amb Sergio. Esperem que la il·lusió tingui continuïtat. Sabem que al futbol mana la pilota, però estem segurs que anirà bé.”

Amb els veterans

El protagonista no va trigar gaire a aparèixer. Sergio va anar al camp municipal, on hi havia el partit entre els veterans del Torredembarra i de l'Espanyol i va ser rebut amb una gran ovació. Aquí se li va acabar la tranquil·litat perquè després d'anar a la gespa i al vestidor a saludar jugadors, li va tocar viure una interminable sessió de fotografies, abraçades i frases vàries. Més d'una hora en el seu primer bany de masses, en què la condició de persona propera es va deixar veure, malgrat la gentada. Ben aviat es va ajuntar amb el seu amic Àngel Morales per compartir una estona familiar, en el tipus d'imatge que l'Espanyol espera que es converteixi en habitual: els homes del planter ocupant llocs de responsabilitat a l'estructura de l'entitat.

La jornada de Sergio González no es va acabar aquí perquè també va ser el focus d'atenció del dinar de germanor al pavelló Sant Jordi. No és habitual veure l'entrenador del primer equip als aplecs. Pochettino i Paco Flores en són els precedents i les excepcions. El de l'Hospitalet hi va anar i fins i tot va dedicar unes paraules als assistents. “L'ambient és espectacular. A veure si puc tornar almenys la meitat de l'estima rebuda. Intentarem fer un equip per disfrutar, sentir-se orgullós i identificar-s'hi. Entres tots ho tirarem endavant.” El factor il·lusió, el factor Sergio.

“M'agradaria renovar Héctor Moreno”

Joan Collet va aprofitar l'aplec per repassar l'actualitat de l'Espanyol. El president va revelar que havia descartat una oferta per Víctor Sánchez i que fa temps que coneixen la intenció d'Héctor Moreno de canviar d'aires. “Pel representant, sé des de fa mesos les seves intencions, però no ha arribat cap oferta. Que la portin i en parlarem, sempre pensant que volem que es quedi. Sortir de l'Espanyol no pot ser dir «em paguen més i marxo». Lluitarem perquè es quedi i m'agradaria renovar el seu contracte perquè es quedi més enllà dels dos anys que li resten.”

El màxim mandatari blanc-i-blau va negar cap acord pel jugador del Jaén Jezabed i va fer referència a les negociacions amb Sergio García, després d'una setmana amb diverses reunions amb el seu representant. “Ens hem reunit i anem avançant. Estem molt contents amb els quatre anys que porta aquí i volem que siguin més. Ell defensa els seus interessos i nosaltres, els nostres, però tots estem per la voluntat de continuar plegats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)