Espanyol

Trobada avui a Madrid amb sis milions de preu mínim

Sortida. Joan Collet aprofitarà la reunió a la Lliga de Futbol Professional per acostar posicions amb el club madridista, que ha d'apujar la proposta inicial, i tancar la venda de Kiko Casilla

La Lliga de Futbol Professional exercirà avui de seu per al sorteig del calendari. La trobada reunirà els alts dirigents del futbol estatal i ha de donar peu a un acostament de les posicions de l'Espanyol i el Real Madrid per al traspàs de Kiko Casilla. L'oferta inicial de quatre milions és insuficient i Joan Collet té clar el preu mínim a acceptar, que hauria d'anar acompanyat d'algun jugador que calmés la preocupació de l'afició per l'adéu de peces clau.

El Real Madrid afrontava ahir l'adéu en segona versió d'Iker Casillas i les pressions del United, que vol una resolució immediata en l'operació David de Gea o oblidar-se'n del tot. Així, l'ordre de prioritats va frenar el traspàs de Kiko Casilla i la presència de Joan Collet a la capital estatal no va comportar una acceleració dels contactes, que es van ajornar 24 hores. El president confia que la reunió de la LFP comporti una contraoferta blanca. La distància no és enorme. El club blanc-i-blau veuria amb bons ulls sis milions d'euros i la cessió de Marco Asensio. El problema és que els madridistes tenen una llista interminable d'equips que han preguntat per la perla sorgida del Mallorca i no es volen equivocar. I ja han enviat Burgui a l'Espanyol.

Calmar l'afició

La bona relació de les dues entitats, que s'ha traduït en les cessions d'Álex Fernández i Burgui, i l'anar i tornar de Lucas Vázquez, fa pensar en una entesa pròxima. Kiko Casilla va pressionar Joan Collet el cap de setmana passat perquè tanqui l'operació aviat, un cop l'acord entre el porter i el Madrid és total. El d'Alcover confia a incorporar-se a la gira australiana dels madridistes per començar a guanyar-se el lloc i té una bona oportunitat, amb Navas lesionat i Casillas traspassat. El president, però, sap que el preu s'ha d'acostar al màxim als deu milions del 50% de la clàusula per no alimentar el desencís dels seguidors per la successió d'adéus. Si no hi entra Marco Asensio, el llistó dels sis milions pujarà automàticament, però sense arribar als deu.

CONTRAPRESTACIÓ

El club periquito vol la cessió de Marco Asensio o que l'oferta voregi la clàusula de deu

No perden de vista el conflicte de Jonathas a l'Elx

L'adéu de Stuani, que s'hauria d'anunciar avui, i Sergio García obliga a fitxar i l'Espanyol segueix de prop el cas Jonathas. El brasiler no s'ha presentat a la pretemporada de l'Elx i demà començarà el judici en què exigeix la rescissió de contracte. El club valencià, en canvi, vol fer ús de l'opció de compra de dos milions per tenir el 100% dels drets i que el pitxitxi amb 14 gols solucioni una part de la crisi econòmica que els ha dut a segona. Té una clàusula de 20, però pot quedar lliure. Els periquitos estan pendents de com acaba el punta d'1,90, que ha vist com diverses opcions de mercat se li tancaven. Té una fitxa alta, 1,5 milions, però agafaria el relleu de Sergio García com a sostre econòmic. El representant és Mino Raiola, amb qui la directiva blanc-i-blava té molt bona relació, tot i que se li deuen 2,7 milions del fitxatge de Mattioni. L'alternativa és Gerard Moreno, però el Vila-real no el deixarà marxar sense tapar abans el buit de Vietto i Gio. Només té Baptistão.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)