Internacional

Hauria de ser un tràmit

Classificació per al mundial. La selecció espanyola visita Liechtenstein, el rival més dèbil del grup, que ocupa la 190a posició en el rànquing FIFA i que encara no ha obtingut ni un punt

Després de la convincent victòria contra Itàlia, que va situar-la com a líder del grup en solitari i amb la classificació directa molt ben encarrilada, la selecció espanyola visita avui (20.45 h / La 1) Liechtenstein. El combinat estatal s’enfronta al rival més dèbil del grup, un equip que ocupa la posició 190 en el rànquing FIFA i que per ara no ha obtingut ni un punt en la fase de classificació. “El partit ens el prenem amb absoluta seriositat. França va empatar contra pronòstic contra Luxemburg. El futbol és imprevisible”, va advertir Lopetegui.

El rival de la roja avui és propici per golejar-lo – ha encaixat gairebé 4 gols de mitjana per partit en el grup– i incrementar la diferència en el goal average amb Itàlia, que ara mateix és de deu gols. El preparador guipuscoà, però, només pensa a guanyar. “Nosaltres hem d’estar concentrats i sortir amb força, sigui quin sigui el rival. Són tres punts iguals que els d’Itàlia. No estem classificats i hem d’anar amb la mentalitat correcta”, va advertir.

En principi, està previst que Lopetegui introdueixi canvis en l’onze inicial i entrin homes com Thiago, Pedro i Morata, suplents contra Itàlia. No hi serà Villa, que per una lesió muscular va haver de deixar la concentració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)