Internacional

Mor el president del Leicester

Premier. El conjunt anglès va emetre un comunicat a última hora de la nit en què va confirmar també el traspàs dels altres quatre acompanyants presents a l’interior de l’helicòpter

Vichai Srivaddhanaprabha, el propietari tailandès del Leicester City des del 2010, va morir després que el seu helicòpter s’estavellés minuts després de la disputa del partit entre els foxes i el West Ham. Així va confirmar-ho ahir el mateix club anglès mitjançant un comunicat en què també va informar de la mort dels altres quatre ocupants que anaven a l’aparell, la seva filla Voramas Srivaddhanaprabha, els dos pilots i una persona de la qual a hores d’ara es desconeix la identitat. “Amb el més profund pesar i amb el cor trencat, confirmem que el nostre president es trobava entre aquells que van perdre tràgicament la vida”, resava el missatge emès per l’entitat. Així, al llarg de la jornada d’ahir, centenars d’aficionats, així com jugadors i membres del club van fer acte de presència al King Power Stadium per dipositar flors i rendir tribut als morts.

El United treu el cap

Amb un peu fora a l’estiu després de certes desavinences amb Mourinho, Martial s’ha convertit en les darreres setmanes en un dels artífexs de la millora del United. Clau en la remuntada contra el Newcastle (3-2) i autor d’un doblet en l’empat al feu del Chelsea (2-2), l’internacional francès va tornar a ser protagonista del triomf (2-1) d’ahir contra l’Everton, provocant el penal que suposaria l’1-0 de Pogba i signant el seu quart gol en els últims tres partits de Premier.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)