Internacional

La vida d’Aitana, en un reportatge a Gol

Mundial. El canal amb els drets de la copa del mon femenina estrena un documental sobre la trajectòria de la jove futbolista catalana, debutant a França en una gran cita internacional (demà, 12 h)

  • VÍDEO: Tràiler del documental sobre Aitana Bonmatí
  • La vida d’Aitana, en un reportatge a Gol.

La primera victòria de la història d’Espanya en la fase final d’un mundial s’entén, en bona part, amb l’entrada de la catalana Aitana Bonmatí al descans. I és que la jugadora del Barça va aconseguir, juntament amb Lucía García, revolucionar un partit que s’havia complicat per a la selecció de Jorge Vilda, uns 45 minuts que exemplifiquen molt bé el que ha estat, fins ara, la curta carrera de la futbolista de Sant Pere de Ribes.

I és que amb només 21 anys, Bonmatí s’ha consolidat ja en el primer equip blaugrana, ha estat titular en una final de la Champions i ha estat convocada pel seu primer mundial absolut. I tot aquestes fites les repassa un documental produït per B-Engaged que emetrà demà al matí el canal Gol (12 h). En el reportatge, periodistes, tècnics i jugadores ajuden a repassar la curta però intensa trajectòria d’Aitana Bonmatí i alguns dels seus moments més destacats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)