Champions

Una nova mentalitat a prova

Champions . El Real Madrid rep el Bruges al Bernabéu reforçat per la sobrietat defensiva que ha mostrat en els últims partits, però obligat per la derrota en la primera jornada a París

La Champions League torna al Santiago Bernabéu i el Real Madrid examina la seva nova mentalitat i una ètica de treball, absent durant moltes setmanes en els últims anys, que s’ha convertit en bandera després de naufragar en la jornada inaugural a París. “Hem de seguir demostrant que som un equip sòlid, la nostra fortalesa quan no tenim la pilota i intentar crear ocasions quan la tenim”, va exclamar ahir Zinedine Zidane, incentivant els seus futbolistes a mantenir la humilitat defensiva que han mostrat en els últims partits, contra el Sevilla, l’Osasuna i al Wanda Metropolitano tot i no guanyar, ara contra un Bruges que, tot i no poder passar de l’empat contra el Galatasaray en l’estrena (0-0), ja va evidenciar les seves armes amb un mig del camp sempre disciplinat amb Rits, Vormer i Vanaken i un front ofensiu força veloç amb futbolistes de sang africana com Openda, Okereke i Dennis. “El partit és fonamental per a nosaltres, hem de sumar com sigui”, va reivindicar el tècnic marsellès, que va dedicar bona part de la roda de premsa a defensar la figura d’un Eden Hazard que està tenint dificultats evidents per agafar el to físic. “És evident que esperem més d’ell, però estic segur que triomfarà perquè és un futbolista boníssim. Jo vaig trigar tres mesos a adaptar-me al futbol italià”, va contextualitzar Zizou. “La gent espera més de mi, però jo també. Vull marcar gols i ser decisiu, sé que puc fer-ho”, admetia minuts abans l’extrem belga, que s’enfrontarà als seus compatriotes amb el repte de guanyar crèdit entre la tribuna del Santiago Bernabéu.

Un Bruges confiat

Malgrat la magnitud del Bernabéu, el líder del campionat belga arriba a Madrid amb ganes d’alçar la veu, com va advertir ahir el seu entrenador. “Som un equip que voldrà la pilota, volem dominar. Sabem exactament com li hem de jugar al Real Madrid i vull que el meu equip empenyi des del primer minut fins a l’últim”, va precisar Philippe Clement ahir a la sala de premsa del feu madridista, on aquesta nit confia estar a l’altura.

LA PRÈVIA

Hem de seguir demostrant la nostra solidesa i també generar ocasions de gol amb la pilota
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Grup A
Jornada 1
R. Madrid - Bruges
18.55 h (M. LdC)
Galatasaray - PSG
21 h (M. LdC4)
Grup B
Jornada 1
Estrella Roja - Olympiacòs
21 h (M. LdC8)
Tottenham - Bayern
21 h (M. LdC6)
Grup C
Jornada 1
Atalanta - Xakhtar D.
18.55 h (M. LdC2)
M. City - D. Zagreb
21 h (M. LdC7)
Grup D
Jornada 1
Lokomotiv M. - Atlético
21 h (M. LdC1)
Juve - Bayer L.
21 h (M. LdC3)
Grup E
Jornada 1
Genk - Nàpols
dc, 18.55 h (M. LdC2)
Liverpool-Salzburg
dc, 21 h (M. LdC4)
Grup F
Jornada 1
Slavia P-B. Dortmund
dc, 18.55 h (M. LdC1)
Barça - Inter de Milà
dc, 21 h (M. LdC)
Grup G
Jornada 1
Zenit - Benfica
dc, 21 h (M. LdC7)
RB Leipzig - O. Lió
dc, 21 h (M. LdC6)
Grup H
Jornada 1
València - Ajax
dc, 21 h (M. LdC1)
Lilla - Chelsea
dc, 21 h (M. LdC2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)