1a divisió

Tebas descarta l’oferta de Rubiales

Polèmica. El president de LaLiga diu que és impossible buscar un finançament de 500 milions d’euros com ha proposat el seu homòleg de la RFEF

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha dit que és impossible buscar un finançament de 500 milions d’euros per a fer front a l’impacte del coronavirus, com ha proposat el president de la la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, aquest matí. Tebas argumenta que aquest moviment va en contra de la normativa que regula la venda de drets audiovisuals. “Gràcies pel vostre oferiment a LaLiga d’un crèdit de 500 milions d’euros amb la garantia dels drets de televisió, però us ha tornat a passar com amb les pòlisses d’assegurança en una pandèmia. És impossible. Llegiu la disposició addicional primera del RD 5/2015 de venda centralitzada de TV”, ha escrit Tebas en la seva compte de Twitter que acompanyava el seu missatge amb una captura del paràgraf del Reial decret que indica que LaLiga “podrà utilitzar tots els drets la comercialització dels quals té legalment cedida com a garantia per a accedir a finançament, amb l’exclusiva finalitat de facilitar als clubs i entitats participants que la integren recursos per a saldar els seus deutes amb les Administracions Públiques”.

Luis Rubiales ha plantejat aquest matí a LaLiga la possibilitat de buscar un finançament de 500 milions per als clubs de Primera i Segona que puguin tenir problemes econòmics davant la situació actual pel coronavirus. Tebas ha aprofitat l’ocasió per donar una clatellada jurídica al seu homòleg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)