Més futbol

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

El comiat del capità

La Pobla dóna la baixa a Jaume Esteve, que marxa després de set anys en les files de l'equip grana

Ha fet 40 gols en més 200 partits i ha lluït el braçal les darreres quatre temporades

Jaume Esteve
EXCAPITÀ DE LA POBLA
«Si he estat tant de temps a la Pobla és perquè m'han fet sentir com a casa i, per això, els bons records s'imposen als dolents»
«El darrer any ha estat el més dur, ja que no he tingut gaires minuts i m'he sentit una mica estrany»

Després de set anys en les files de la Pobla i de quatre temporades exercint de capità, Jaume Esteve va rebre ahir la baixa del filial del Nàstic. El migcampista, doncs, tanca una etapa en què ha disputat més de 200 partits i ha marcat 40 gols en les files del conjunt grana. De fet, va acabar a la Pobla quan tenia vint anys procedent de l'Ascó de preferent i, en la seva etapa en l'entitat del Tarragonès, ha viscut l'ascens i la consolidació de l'equip a tercera divisió. En aquesta categoria, Esteve ha disputat 85 partits, en què ha marcat onze dianes.

«Si he estat tant de temps a la Pobla és perquè m'han fet sentir com a casa», explica l'excapità grana, que, tot i això, admet que la temporada passada ha «estat estranya», ja que no ha tingut el protagonisme d'altres campanyes: ha disputat vint partits, catorze dels quals com a titular. Tot i que la decisió de trencar el vincle ha estat del club grana, Esteve explica que l'experiència de l'últim any i el fet que es canviï la dinàmica d'entrenaments la temporada que ve, en què les sessions seran matutines, tampoc no li haurien permès continuar en les files pobletanes per qüestions laborals. Un handicap que pot afectar més d'un dels integrants de la plantilla.

De totes les campanyes en què Esteve ha estat al filial del Nàstic, guarda un especial record de la primera a tercera (el curs 2007/08): «Va ser el millor any, pel que fa a l'equip i als resultats. Després es van fer molts canvis d'un any a l'altre i ens va costar un pèl més.» Amb tot, el dorsal vint de la Pobla els darrers anys tanca una etapa «inoblidable, en què els bons records s'imposen als dolents» i en la qual ha estat un dels grans referents de l'equip que va fer el salt a tercera i s'hi va afermar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)