Més futbol

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

La Pobla de Mafumet renova Cristino i Ñoño i espera la decisió de Virgili

El filial continuarà comptant amb dos dels referents de l'equip i espera que el davanter accepti l'oferta que li ha fet a la baixa

Ivan Cristino i Ñoño continuaran jugant la temporada vinent a la Pobla de Mafumet. El club encara no ho ha fet oficial però ja ha tancat la renovació dels que han estat dos dels referents de l'equip els últims anys i també aquest darrer curs, en què Cristino ha disputat 34 partits (7 gols) i Ñoño, 33 (3 gols). Fins ara, la professionalització del filial del Nàstic i el canvi d'horaris dels entrenaments –de la tarda al matí– era el que dificultava les renovacions d'aquests dos jugadors per incompatibilitats amb el seu horari laboral, un aspecte que finalment tant Cristino com Ñoño, que es mostra «satisfet tot i el retard en les negociacions», han pogut solucionar.

El que encara està pendent de resoldre's és la renovació del referent atacant de l'equip, Albert Virgili (63 gols en 101 partits amb la samarreta grana), que ha de decidir si finalment accepta l'oferta a la baixa que li ha fet el club. El davanter del Catllar (27 anys) també recela del canvi en els horaris dels entrenaments, ja que tindrà dificultats per compaginar-los amb la feina, tot i que reconeix que l'aspecte econòmic és el que dificulta més l'operació: «Hi ha una gran diferència econòmica i encara m'estic pensant si continuar o no, ja que també m'ha arribat l'interès d'altres equips de categories superiors.» El que té clar Virgili és que no vol que el seu futur es converteixi en un dels capítols de l'estiu: «Vull saber on jugaré com més aviat millor, i si pot ser aquesta setmana, abans de marxar de vacances, tant si és aquí com si no.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)