1a divisió

El Sevilla comunica el positiu per Covid-19 d’un dels seus jugadors

1a divisió. El futbolista, que és asimptomàtic, es troba perfectament i aïllat en el seu domicili

A poc més d’una setmana del partit d’Europa League que el Sevilla ha de jugar contra la Roma, un dels futbolistes de l’equip andalús, no s’ha anunciat qui, ha donat positiu en coronavirus. Ho ha fet en les proves PCR realitzades diumenge passat als jugadors i el cos tècnic de l’equip andalús, els resultats de les quals es van conèixer dilluns al migdia. El jugador, que és asimptomàtic, es troba perfectament i aïllat en el seu domicili, segons ha informat el Sevilla. El club assegura que va comunicar immediatament a totes les autoritats esportives i sanitàries aquesta circumstància, va suspendre els entrenaments de l’equip i va realitzar tasques de desinfecció de les seves instal·lacions.

A més, des que va tenir coneixement d’aquest positiu, el Sevilla ha realitzat dos nous controls PCR individuals a la resta de personal. En el primer totes les proves realitzades han resultat negatives. Demà al matí dijous es coneixeran els resultats de la segona prova, que s’ha realitzat avui.

El Sevilla té previst tornar als entrenaments, de forma individualitzada i amb totes les mesures aplicables, demà a la tarda, sempre que els resultats de la segona prova realitzada tornin a sortir negatius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)