Més futbol

3a DIVISIÓ

Eloy Gila és el primer fitxatge de la Pobla

L'extrem esquerre de 21 anys prové de la Grama, en què ha disputat 29 partits aquesta temporada

Amb la permanència del Nàstic assegurada, la Pobla ha accelerat les negociacions que tenia obertes i ja ha tancat alguna incorporació. La primera és la de l'extrem esquerre Eloy Gila, que si no hi ha cap contratemps signarà en breu amb el club grana. El futbolista sabadellenc, de 21 anys, ha sobresortit per sobre dels companys que aquest curs havien pujat al primer equip de la Grama procedents del filial i s'ha fet un lloc en l'onze dels blaus.

L'extrem, que la setmana passada va estar a punt de signar pel Masnou, és el jugador amb més projecció de la plantilla de la Grama. Aquest curs, en què ha debutat en el futbol estatal, ha disputat 29 partits i ha marcat dues dianes. A més, el tècnic de la Grama va comptar amb ell en els moments més delicats de l'equip, quan s'estava jugant no baixar.

Una renovació difícil.

Un cop lligats Cristino i Ñoño, una de les prioritats de la Pobla és tancar la renovació del seu referent ofensiu: Albert Virgili. El davanter del Catllar ja coneix l'oferta del conjunt grana, però en té d'altres i la seva continuïtat en el filial del Nàstic no es preveu fàcil. Virgili, que ha rebut ofertes de la segona divisió B, té també una proposta del Terrassa i la Rapitenca hi ha mostrat un interès especial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)