Europa League

L’Inter, una piconadora contra el Xakhtar

Europa League. Els de Conte atropellen el Xakhtar en les semifinals amb un partit arrodonit en el tram final amb una golejada

INTER 5 XAKHTAR 0

INTER DE MILÀ:Handanovic; D’Ambrosio (Moses, 81’), Godín, De Vrij, Bastoni, Young (Biraghi, 66’); Brozovic, Barella, Gagliardini; Lukaku i Lautaro (Eriksen, 81’).XAKHTAR DONETSK:Pyatov; Dodo, Kryvtsov, Khocolava, Matvienko; Marcos, Stpeanenko; Marlos (Konoplyanka, 75’), Alan Patrick (Solomon, 59’), Taison; i Junior Morales.GOLS:1-0 (19’) Lautaro. 2-0 (64’) D’Ambrosio. 3-0 (74’) Lautaro. 4-0 (78’) Lukaku. 5-0 (83’) Lukaku.ÀRBITRE:Marciniak (Polònia).T.G.:Taison, pel Xakthar.PÚBLIC:A porta tancada.

Mai abans l’Inter havia mostrat en el marcador la superioritat amb la qual regava cadascun dels partits que ha disputat en aquesta fase final. No li havia calgut a l’equip de Conte fer grans escarafalls tot i que dominava els partits a través del control defensiu i de l’oportunisme de la seva davantera. El partit de semifinals contra el Xakhtar no va ser diferent en la sensació que va deixar l’Inter però sí en el resultat, ja que en la segona meitat va rematar la feina i es va classificar per a les semifinals amb una golejada. El Sevilla, divendres, espera amb cautela perquè el paper de favorit sembla estar clar.

L’Inter sovint necessita un gol per jugar amb les presses del rival, nerviós davant la defensa granítica armada per Conte. El porter del Xakhtar, Pyatov, li va regalar aquest privilegi en una mala entrega que va capitalitzar Varela amb una gran centrada i Lautaro amb un cop de cap directe al fons de la xarxa. Als ucraïnesos els van faltar clarividència per poder inquietar Handanovic i pràcticament no van tenir oportunitats més enllà d’alguna acció aïllada. Al conjunt de Luis Castro també li va fer molt mal el segon gol, de córner, de D’Ambrosio. Perquè aquí l’Inter es va desencadenar i, ple de confiança, va segellar la golejada. Lautaro va signar el doblet en una jugada individual i Lukaku, en dues jugades molt semblants va tancar el marcador que amenaça la tranquil·litat del Sevilla, rival en el partit final de divendres.

DOMINI

L’eficiència defensiva torna a marcar la diferència a favor dels de Conte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)