1a divisió

La FASFE presenta una querella criminal contra Tebas

LaLiga. La Federació d’Accionistes i Socis del Futbol Espanyol també la fa extensiva al president del Fuenlabrada, Jonathan Praena i a l’advocat del club madrileny, Javier Tebas Llanas, per la suposada “comissió de diversos delictes”

La Federació d’Accionistes i Socis del Futbol Espanyol (FASFE) ha presentat una querella criminal contra Javier Tebas, president de LaLiga; Jonathan Praena, president del consell d’administració del Fuenlabrada, i l’advocat del club madrileny, Javier Tebas Llanas, per “la comissió de diversos delictes posats de manifest després de la irregular jornada final del campionat de segona divisió”, segons explica l’agrupació en un comunicat enviat als mitjans de comunicació. FASFE articular la seva acció amb aquests arguments:

“La querella criminal presentada per FASFE identifica els delictes de lesions doloses, contra els drets dels treballadors, negociacions prohibides (i/o corrupció en els negocis) i delicte societari comès per Javier Tebas Medrano, Javier Tebas Llanas, Jonathan Praena Sánchez, CF Fuenlabrada, SAD i la Lliga de Futbol Professional.

Els fets manifesten que el President de la Lliga actua de manera parcial, comprometent la integritat i el joc net de la competició.

FASFE, com a organització d’afeccionats, es veu en l’obligació de sol·licitar a la justícia el retret penal que mereixen les actuacions del President de la Lliga de Futbol Professional que arruïnen la neteja del nostre campionat. El cas, a càrrec del lletrat Cristóbal Cantero, sol·licita en la querella que es practiquin diverses diligències dirigides a esclarir els delictes presumptament comesos. Entre elles la declaració dels querellats en seu judicial”.

L’acusació es va presentar dimarts al matí en el Jutjat Central d’Instrucció de Madrid sol·licitant-se posant en marxa les diligències pertinents i la declaració dels querellats en seu judicial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)