1a divisió

El Vila-real no entén de crisis

Primera Divisió. Els groguets s’estan reforçant de valent en aquest mercat d’estiu. Estupiñán s’afegeix a les incorporacions de Kubo, Coquelin, Parejo i Rulli

El Vila-real s’està convertint en un dels grans animadors del mercat. L’últim fitxatge així ho corroborar. Els de la Plana Baixa han pagat 15 milions d’euros al Watford pels serveis de Pervis Estupiñán. L’equatorià, de 23 anys, signa per set temporades, un contracte inusual en el món del futbol però que facilitarà la seva amortització, després d’una gran temporada a les files d’Osasuna on va jugar cedit el curs anterior. El lateral esquerre és una aposta segura després de la lesió de llarga durada d’Alberto Moreno i lluitarà amb Jaume Costa i Alfonso Pedraza per fer-se un lloc en la banda esquerra de la defensa.

L’arribada d’Estupiñán demostra la força del Vila-real en aquest mercat i contrasta amb la debilitat mostrada pel València, el gran rival regional i, per antonomàsia, qui podia fer els millors fitxatges. Aquest estiu, els groguets han aprofitat la debilitat dels de Mestalla per emportar-se a Coquelin i Parejo d’una tacada per reforçar la seva medul·lar després de la retirada de Bruno Soriano i la marxa de Santi Cazorla. La cosa no acaba aquí. Rulli ha vingut a reforçar la porteria després de la sortida d’Andrés Fernández a l’Osca i també s’ha fet amb la cessió del japonès Kubo. Un valor en alça després de la seva estrena a primera amb el Mallorca. En definitiva, el Vila-real no entén de crisi i la seva imatge de dominador del mercat contrasta amb la volatilitat d’un València que no pot oferir fitxatges al seu tècnic, Javi Gracia, si abans no hi ha traspassos. Unai Emery, que enguany s’entrena amb els groguets, està fent un bloc competitiu que lluitarà amb força per les posicions capdavanteres de la lliga i també a l’Europa League. A més a més, cal no oblidar que segueix mantenint a futbolistes essencials com Gerard Moreno, el seu gran golejador; al costat de Paco Alcacer; Asenjo, sota pals, Albiol i Pau Torres, al centre de la defensa, Iborra, a la medul·lar i valors amb gran futur com Samu Chukwueze. Un equip a tenir en compte i competitiu en totes les seves línies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)