Copa Catalunya

Els penals deixen sense el títol desitjat el Llagostera

Copa Catalunya. Els d’Oriol Alsina queden sense el seu primer títol després d’empatar a zero i caure des dels onze metres contra l’Hospitalet

llagostera 0 (3) l’hospitalet 0 (4)

LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Julen, Diego, Genar (Duba, 80’); David García, Cortés; Guiu (Aleix Roig, 67’), Gil (Dieste, 83’), Èric Jiménez (Salvans, 54’); i Sascha (Pitu, 93’).L’HOSPITALET:Adrià Aliaga; Dani Reina, Adrià Parera, Juste, Eudald (Sehou, 64’); Cristian Gómez (Àlex Felip, 84’), Martí Soler, Canario; Joel Jorquera, Christian Alfonso (Aguilera, 55’) i Salinas (De la Espada, 76’).ÀRBITRE:Garcia Verdura.T.G.:a Aimar i David García, del Llagostera; i a Canario, Martí Soler, Juste i Adrià parera, de l’Hospitalet.

La possibilitat d’aixecar per primera vegada el títol de la copa Catalunya era un somni per al Llagostera, que hi va centrar molts esforços el curs passat. Però la desgràcia, concretament aquella loteria que suposen les tandes de penals, ho va impedir i va fer que fos l’Hospitalet el que enlairés per primera vegada la copa de campions de Catalunya. I és que després d’un partit molt igualat i amb dues parts ben diferenciades, el marcador no es va moure. Era l’hora de decidir-ho tot des dels onze metres, i fins i tot llavors es va mantenir la incertesa fins al final, i és que els dos equips ho van tenir a tocar en algun moment, però un últim penal de Diego al travesser va resoldre la final a favor del conjunt riberenc.

A cara o creu

Des del Baix Llobregat es dirà, segurament, que es va fer justícia. I, de raó, en part, no els en falta. I és que tot el guió del partit podria haver estat ben diferent si l’assistent no hagués anul·lat per fora de joc, en la primera jugada de la segona part, un gol de Joel Jorquera, que es trobava en posició més que legal. Què hauria passat, amb un 0-1 en el marcador en aquell moment, tampoc ho sabrà ningú mai. El que sí que és segur és que aquella acció va canviar el partit. Perquè la primera meitat va ser més aviat ensopida, amb un Llagostera que va sortir molt fort i dominant el matx, però que no va trobar la manera de generar ocasions clares de gol, ja que l’Hospitalet reaccionava bé als intents de joc directe dels gironins. De fet, les dues millors ocasions van ser dels riberencs, que a poc a poc van igualar les sensacions i ho van aprofitar per buscar el gol amb dos xuts potents de Canario que Marcos va aturar amb problemes i amb marge fins i tot per a una segona jugada de Martí Soler que va finalitzar massa alt.

A diferència de la primera part, els segons 45 minuts van tenir més suc. Ni els uns ni els altres volien anar als penals i les arribades a l’àrea rival van anar sovintejant. De les quals, el Llagostera va tenir la més clara amb una rematada de Guiu, una mica forçada, que no va sorprendre Aliaga per ben poc. Mentre que a l’altra porteria el protagonisme el va tenir Aguilera, que, primer amb una rematada de cap molt ajustada al pal i després no rematant bé una ocasió franca, va tenir la possibilitat de decidir el partit abans d’arribar a la tanda de penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)