Més futbol

2a DIVISIÓ B

ONTINYENT

L'afició de l'Ontinyent es manifesta per protestar contra l'atracament a Alcorcón

Toni Aparicio
TÈCNIC DE L'ONTINYENT
«Tenia la sensació que si no ens feien el 3-2 en el minut 92, ens l'haurien fet en el 94, o en el 97, el que fes falta; no m'havia passat mai; serà molt complicat repetir-ho»

El pas dels dies no ha calmat una afició, la de l'Ontinyent, dolguda pel que consideren una atracament en tota regla al camp de l'Alcorcón diumenge passat, que els va privar de tornar a segona A quaranta anys després. Ahir, per demostrar la seva indignació, l'afició del club valencià va fer una manifestació pels carrers del poble i davant l'ajuntament van llegir un manifest molt dur amb la federació espanyola, que han signat més de 1.800 persones i que van envair ahir mateix a Las Rozas, a l'atenció d'Ángel María Villar.

Amb l'1-1 obtingut al Clariano, l'Ontinyent es va plantar en el minut 60 amb 0-2 a Alcorcón i veien l'ascens a tocar, però l'àrbitre va encadenar una sèrie de decisions polèmiques –penals, gols en fores de joc, mans...– que van permetre la remuntada dels madrilenys (3-2), i l'afició de l'Ontinyent clama justícia.

EL MANIFEST

[...] Com a afició d'un equip menyspreat ens sentim que se'ns ha faltat al respecte, que s'ha faltat a la veritat i que s'ha restat tot el valor esportiu que tenia el futbol. Ens han robat un somni de la manera més injusta possible, i continuarem disfrutant del futbol local sense aspirar absolutament a res, sense il·lusió [...] Mentre existeixi una federació que permeti aquestes situacions, el futbol serà política, diners i interessos. Un negoci en què els que més tenen són els que més sortiran guanyant sense importar el treball, la humilitat i els sentiments de tot un poble.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)