Més futbol

2a DIVISIÓ B

LLEIDA

Junyent compra el Lleida i Gabriel en serà el patrocinador

L'agent FIFA compra el 82% de les accions a Tatxo Benet i serà la primera presidenta del club

La Bruixa d'Or al final només serà el patrocinador de l'equip, i compten amb Emili Vicente

Anabel Junyent, exfutbolista i agent FIFA, serà la primera presidenta de la UE Lleida SAE de la seva història, i la seva màxima accionista. Ahir Tatxo Benet, propietari des del 1998 del 82% del paquet accionarial, va fer oficial el traspàs de poders davant els accionistes del club de la Terra Ferma. Tot i que durant la setmana s'havia especulat que Xavier Gabriel, propietari de l'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort, volia comprar el 51% de les accions de Benet, finalment és Anabel Junyent qui les compra a través de l'empresa New Talent Soccer SL, i no el 51% sinó tot, el 82%. La Bruixa d'Or, però, es converteix en el màxim patrocinador del principal club de Lleida. L'estiu passat, Junyent va entrar en la subhasta de la compra dels drets federatius del Terrassa, però al final el jutge va optar per la proposta d'un altre representant de futbolistes i agent FIFA com Manel Ferrer. I al principi Junyent va intentar tornar a comprar un altre club, aquest cop l'Alabés, però tampoc se'n va sortir. Amb el Lleida ha tingut més sort, i mai més ben dit, tot i que ni ella ni Benet van voler explicar quan ha pagat per les accions, encara que segurament el cost de l'operació real ha sigut el compromís de quedar-se amb el deute gegantí que arrossega el club. Tatxo Benet es va acomiadar així dels accionistes del Lleida després de dotze anys com a màxim accionista –mai n'ha volgut ser el president–, i va assegurar que si li havia venut les accions a Anabel Junyent era perquè es tractava d'un projecte seriós, i que l'Ajuntament hi havia donat el vistiplau també.

Ofereix la renovació a Emili Vicente.

Anabel va assegurar que no té intenció de fer cap gran revolució en el club, començant perquè ha mantingut l'oferta de renovació que el president fins ara, Ignasi Rivadulla, havia fet al tècnic Emili Vicente, tot i que encara no l'havia firmat. «La plantilla estarà formada per jugadors catalans i lleidatans, sense cap estrella», deia ahir la nova presidenta. A banda, Rivadulla serà l'única persona de l'anterior consell d'administració que continuarà, ara com a vocal, per fer una transició tranquil·la.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)