Al Peralada se li escapa la victòria contra el líder en el tram final (1-1)

Els xampanyers s’han avançat davant del Cerdanyola en la segona part amb un gol en pròpia però Servetti ha marcat l’empat a les acaballes

El Peralada s’ha hagut de conformar amb l’empat en el duel contra el Cerdanyola, líder i únic equip invicte del grup, en un partit molt intens en què els d’Albert Carbó s’han avançat en la segona part però els vallesans han aconseguit empatar en els últims minuts.

La primera part ja ha estat significativa del que es veuria a la gespa, i és que els dos equips hi han posat moltíssima intensitat i joc físic per limitar el rival, cosa que ha comportat moltes imprecisions. Tot i així els dos equips han tingut alguna que altra ocasió per obrir la llauna, però no ho han aconseguit. En la segona part els xampanyers han intentat fer un pas endavant i després d’un parell de bones arribades han trobat el gol amb una mica de fortuna, i és que una centrada de Carles Puig ha acabat amb un gol en pròpia porteria. El partit s’havia posat molt de cara pel Peralada, però en els últims minuts el Cerdanyola s’ha bolcat a l’atac i ha trobat l’empat amb un remat des de l’àrea petita de Servetti (1-1, 84’), que ja no ha deixat temps per gaire res més.