Més futbol

Una segona eliminatòria benèvola per al Girona i l’Olot

Copa. Els gironins rebran el Lugo a Montilivi i s’estalviaran un desagraït viatge, mentre que si l’Olot supera el Poblense rebrà un equip de primera, l’Osasuna

El Girona i l’Olot, els dos equips de la demarcació gironina presents en el sorteig de la segona eliminatòria de copa que es va fer ahir a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, poden estar contents amb l’equip que els va tocar per al duel que es disputarà entre el 5, el 6 i el 7 de gener, i és que jugaran a casa contra el Lugo i contra un equip de primera com l’Osasuna, respectivament.

En el cas dels garrotxins, però, tot és circumstancial, i és que els de Raúl Garrido encara no estan classificats per a aquesta segona eliminatòria, ja que abans hauran de superar el Poblense en el duel que es va haver d’ajornar per un cas de Covid-19 a l’equip balear. A més, la data d’aquest partit encara no és definitiva, ja que la federació va col·locar el partit per al dia 27 de desembre però els dos clubs han demanat que es jugui el dia 30 per poder tenir més dies de marge en les vacances nadalenques. Ara aquest partit guanya rellevància, perquè l’Olot ja sap que si guanya contra el Poblense tindrà el premi d’enfrontar-se a un equip de primera –li podia tocar un equip de primera o un de segona A–, l’Osasuna, al municipal. Un duel que donaria als olotins la possibilitat de firmar una gesta històrica per a l’entitat just a l’entrada del 2021, l’any del centenari.

A casa, menys desgast

Per al Girona, més que trobar-se amb un rival atractiu –no n’hi podia tocar cap de primera–, el més important era no arrencar el 2021 amb un desgast excessiu després d’uns mesos de marató de partits. I així serà, i és que el Girona jugarà la segona eliminatòria a casa contra el Lugo, de manera que s’estalviarà un viatge en una competició a la qual no vol dedicar més esforços dels imprescindibles. El duel contra el Lugo serà, gairebé segur, el dijous 7, i el Girona haurà rebut el Sabadell el dilluns. Serà també una oportunitat per redimir-se del partit de lliga contra el conjunt gallec, un dels pitjors de la temporada, que va acabar amb un contundent 3-0.

El Cornellà, amb premi

A banda dels equips gironins, en el sorteig d’ahir també hi havia el Cornellà, el Sabadell i l’Espanyol, que va eliminar el Llagostera en la pròrroga. El més content amb el sorteig va ser sens dubte el Cornellà, que va aconseguir el premi més gran possible, ja que els del Baix Llobregat rebran la visita de l’Atlético de Madrid, l’equip més atractiu dels que hi havia al bombo. El Sabadell i l’Espanyol visitaran la Peña Deportiva i el Burgos, respectivament.

Las Rozas - Eibar
Mutilvera - Betis
Alcoià - Osca
Zamora/Logroñés - Vila-real
Marbella - Valladolid
Eivissa - Celta
Ieclà - València
Cultural Lleonesa - Granada
Poblense/OLOT - Osasuna
Linares - Sevilla
Portugalete - Llevant
Còrdova - Getafe
Deportivo Corunya - Alavés
CORNELLÀ- Atlético Madrid
Pontevedra - Cadis
La Nucia - Elx
Socuéllamos - Leganés
Amorebieta - Sp. Gijón
Peña Deportiva - SABADELL
Haro/Linense - Rayo
Burgos - ESPANYOL
Navalcarnero - Las Palmas
Numància - Almeria
Alcorcón - Saragossa
Castelló - Tenerife
Fuenlabrada - Mallorca
Màlaga - Oviedo
GIRONA - Lugo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)