3a divisió FEF

Vilatenim acapara l’atenció de l’Alt Empordà

3a divisió. El Figueres rep aquest migdia la visita del Peralada en un enfrontament clau per tancar el 2020 amb els respectius objectius encarrilats

Que el futbol s’hagi de jugar sense públic és una llàstima sobretot per partits com el que es viurà avui a Vilatenim, que hauria viscut la festa futbolística de l’Alt Empordà amb el duel entre el Figueres i el Peralada. Ara bé, que no hi pugui haver aficionats dels dos equips no restarà atenció ni rellevància al matx, i és que tant els uns com els altres volen acabar aquest 2020 amb la millor alegria que poden rebre, la victòria contra el veí. No només per poder-ne presumir, sinó perquè la necessiten per poder afrontar el 2021 amb els objectius marcats molt ben encarrilats.

El duel d’aquest migdia serà el retrobament entre els dos equips alt-empordanesos de tercera divisió gairebé un any després, i és que curiosament l’últim duel que van disputar va ser el primer de l’any, el 5 de gener, i va acabar amb un empat a un que avui no serviria de gaire al Figueres, però que a Peralada no s’acabaria de veure amb mals ulls; ja que, per molt que tots dos necessitin els tres punts, els motius i les urgències són molt diferents a cada casa.

La cara i la creu

El Figueres és qui menys es pot permetre una relliscada en el derbi d’avui, perquè els de Javi Salamero encara han d’aconseguir la primera victòria del curs a Vilatenim –són el segon pitjor local de la lliga, amb dos punts de dotze possibles–. Un triomf que els permetria enganxar-se a la zona mitjana de la classificació i arrencar el nou any amb l’objectiu de canviar una tendència que de moment no està sent gaire positiva i que manté l’equip en la novena posició. Per al Peralada, en canvi, els tres punts servirien per consolidar-se com el millor visitant de la categoria –9 punts de 12 possibles– i mantenir-se en la lluita de les quatre primeres posicions, posant pressió als dos primers, el Cerdanyola i el Sant Andreu, que avui s’enfrontaran entre si.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)