Barça

Dembélé torna a la llista vint-i-quatre dies després

Retorn. L’internacional francès, absent en els últims cinc partits, contra la Juve, el Llevant, la Real, el València i el Valladolid, rebrà l’alta mèdica després de la sessió d’activació matinal d’avui

Ronald Koeman facilitarà avui al matí la llista oficial de convocats per al partit d’aquest vespre al Camp Nou contra l’Eibar de Mendilibar (19.15 h). No hi figuraran Leo Messi, amb permís del club per allargar les seves vacances i amb molèsties al turmell, i tampoc Jordi Alba, baixa per sanció per acumulació de targetes, però sí s’hi espera la presència d’Ousmane Dembélé. L’internacional francès rebrà avui l’alta mèdica, després de la sessió d’activació matinal prepartit.

Dembélé tornarà a una llista tres setmanes després. L’extrem francès es va lesionar en la visita a Cadis del dia 5 de desembre. Tot i que va acabar el partit, l’endemà el club informava d’una elongació dels isquiotibials de la cuixa dreta. Des d’aleshores, Ousmane s’ha perdut un total de cinc partits oficials: Juventus, Llevant, Real Sociedad, València i Valladolid.

El mateix Koeman confirmava ahir en roda de premsa que si no hi ha cap contratemps d’última hora, el francès estarà present avui contra l’Eibar. De fet, Dembélé ja havia fet algun entrenament amb el grup abans del desplaçament al Nuevo José Zorrilla, però Koeman va preferir no córrer riscos innecessaris i esperar uns dies més. Dembélé ha estat aquests dies de festa a França, amb la seva família, i ahir en el retorn de l’equip a la feina va exercitar-se amb absoluta normalitat.

Tot i el retorn de Dembélé a l’equip, el trident ofensiu estarà format per Griezmann, Coutinho i Braithwaite. Dembélé esperarà torn a la banqueta si no hi ha cap sorpresa en l’onze de Koeman. Dembélé només ha estat titular en quatre partits de lliga aquesta temporada (Getafe, Alavés, Betis i Atlético) i curiosament el Barça només ha guanyat un d’aquests quatre partits (5-2 contra el Betis). Contra el Vila-real, el Real Madrid, l’Osasuna i el Cadis va ser suplent. En la Champions ha estat titular en dos dels quatre partits en què ha anat convocat. En la màxima competició europea ha marcat tres gols. En la lliga només ha marcat un gol, i va ser precisament el dia del Betis.

RECUPERAT

El francès ja està bé de l’elongació als isquiotibials que es va fer a Cadis el 5 de desembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)