Barça

Dembélé salva un punt contra l’Eibar en l’últim partit del nefast 2020

Els de Koeman no poden acabar l’any amb una victòria

El Barça no ha pogut acabar el nefast 2020 amb una victòria i s’ha deixat dos punts més després d’empatar al Camp Nou contra l’Eibar. El conjunt blaugrana, en un partit molt just, ha hagut d'igualar el gol de Kike García gràcies al reaparegut Dembélé. Sense Messi, als de Koeman els ha costat generar perill i han fet un altre pas enrere en la lluita pel títol.

Koeman ha mantingut el sistema amb tres centrals que tan bon resultat li va donar contra el Valladolid. Sense Alba, Junior Firpo ha fet de carriler mentre que al doble pivot s’han mantingut De Jong i Pjanic. Pedri ha fet d’enllaç d’una davantera formada per Griezmann i Braithwaite. Precisament, ha estat el danès qui ha tingut una magnífica ocasió per avançar el Barça però ha fallat el penal que el VAR havia decretat a favor del Barça després que Bigas cometés una falta sobre Araujo.

L’errada en el penal ha deixat tocat el Barça, que ha tardat uns minuts en agafar el control del partit.S’ha pogut avançar amb un gol de Braithwaite, anul·lat per fora de joc després de la revisió del VAR. No ha tingut fluïdesa el Barça per generar perill encara que l’Eibar tampoc l’ha exigit en defensa.

En el segon temps, Koeman ha volgut sacsejar el duel fent entrar Dembélé per Dest. L’equip ha tornat al 4-2-3-1. Precisament ha estat el francès qui ha buscat el gol en una rosca que ha marxat fora per poc. Poc després ha estat Pjanic qui ho ha intentat però el seu xut ha marxat fora. D’una doble ocasió de Dembélé i De Jong s’ha passat al 0 a 1 després d’una errada d’Araujo, que ha perdut la pilota davant la pressió de Kike García per plantar-se sol davant Ter Stegen i definir a la perfecció.

Koeman ha mogut la banqueta i ha fet entrar Coutinho per Pjanic i Trincao per Griezmann, passant a jugar un 4-3-3 amb De Jong quedant-se com a únic mig centre. I poc després dels canvis ha arribat el gol de l’empat amb una bona centrada de Junior des de l’esquerre perquè Dembélé remati de primeres per definir. Els blaugrana han tancat l’Eibar al seu mig del camp però no han aconseguit fer un segon gol malgrat que han tingut ocasions de Coutinho i Pedri. Koeman ha cremat l’última nau amb l’entrada de Riqui Puig però no ha servit de res malgrat que l’ha tingut Trincao en l’afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)