Barça

Aposta per l’experiència

Rousaud. El precandidat presenta Josep Maria Minguella com el seu vicepresident esportiu, que vol una direcció esportiva amb poques veus i tan experimentades com sigui possible

Mentre el Barça continuï sense respondre al terreny de joc, el gran cavall de batalla de les eleccions serà als despatxos. El precandidat Emili Rousaud ha presentat un organigrama esportiu on destaca, per sobre de tot, l’experiència. Josep Maria Minguella serà el director esportiu en cas de victòria del precandidat i la línia executiva estarà formada per persones amb experiència en el món del futbol. Minguella no ha volgut destapar cap nom però afirma que la gent amb la qual està parlant és de primera línia mundial.

Minguella assegura tenir la recepta contra el mal moment del Barça. Pretén aprimar l’estructura esportiva de l’entitat i aportar gent que s’hagi vist en situacions com la que està travessant l’equip. “[L’organigrama esportiu] serà de primer nivell mundial i en poc temps capgirarà la situació esportiva del club”, ha afirmat el representant de futbolistes, que ha reconegut que està en negociacions amb tres directors esportius, l’escollit dels quals executarà les decisions esportives. “Nosaltres tenim gent que ha demostrat la seva vàlua en els últims anys amb fets. Tenim tres possibilitats: són tres de primer nivell i tenen contracte en vigor, per això s’ha de ser molt discret i no puc avançar els seus noms”, ha admès l’escollit per Rousaud per dirigir l’àrea esportiva de futbol del club. Minguella ha fet referència als executius presentats per la precandidatura de Víctor Font: amb Xavi Hernández i Jordi Cruyff: “No tinc res en contra seu però l’un era a la Xina i l’altre era a Qatar i no han fet aquesta feina. La persona que es posi al capdavant haurà de controlar 700 milions d’euros i això no es pot posar en mans de gent que al terreny de joc era boníssima però que no ha fet la tasca de negociar, veure i beneficiar el club en aquest sentit.”

Noms propis

Minguella ha afirmat que en la seva estructura esportiva hi tindrà cabuda Carles Rexach (“És un pou de ciència”, va dir) i que li ha fet una oferta a Hristo Stóitxkov –a qui va representar– perquè sigui el representant institucional del club davant els organismes oficials.

L’agent de futbolistes s’ha mostrat molt confiat a l’hora de parlar de Haaland. “El dia després que Rousaud surti com a president farem moviments perquè ja he parlat amb Raiola [el seu agent] i sé tota la seva situació.” Sobre Mbappé ha dit que és més difícil i, a Neymar, pràcticament l’ha descartat. “Hem de detectar grans estrelles en el moment en què costin menys diners”, ha conclòs.

LES REACCIONS

[L’organigrama esportiu] serà de primer nivell mundial i en poc temps capgirarà la situació esportiva del club
La gestió esportiva no es pot posar en mans de gent que al terreny de joc era boníssima però que no ha fet feina als despatxos
Hem de detectar grans estrelles en el moment en què costin menys diners
Josep Maria Minguella
responsable esportiu de la candidatura de rousaud
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)