Barça

Benedito torna a apostar per Monchi com a secretari tècnic

Eleccions. El precandidat diu que trucarà al sevillista si és president i es mostra pessimista respecte al futur de Leo Messi en el Barça

Agustí Benedito va dir en les eleccions del 2015 que, si guanyava les eleccions, Monchi seria el secretari tècnic del Barça. El precandidat continua apostant per l’actual executiu del Sevilla. “Pensàvem que era ideal i ho continuo pensant. Si hagués vingut segur que no hauríem arribat al desgavell d’ara. Sap que, si soc el president del Barça, tindrà un problema enorme perquè el primer que faré serà trucar-li perquè vingui. És sevillista i el posarem en un problema”, explicava ahir el precandidat després de la presentació del seu programa electoral. Benedito va dir que, tot i els últims resultats, continua apostant per Ronald Koeman com a entrenador. “Està en el top 3. Feia falta un perfil com el seu, una persona que coneix el club, que és conscient de com està el club i que entendrà què s’ha de fer amb la plantilla.” I li agradaria que Messi es quedés, tot i que es mostra pessimista després de l’entrevista de l’argentí amb Jordi Évole. “Per competir en la indústria del futbol hem de tenir un jugador franquícia. En temps de reducció de massa salarial sempre hem de tenir una excepció. Jo no trobo ningú millor que Messi per quedar-se, però soc pessimista. M’hauria agradat que digués que li faria il·lusió quedar-se i no ho va dir.”

El precandidat es va mostrar optimista amb la possibilitat de passar el tall de les signatures, però va carregar contra Carles Tusquets, president de la comissió gestora, per la data de les eleccions. “No entenc el que va fer Tusquets. Tots sabíem que això es complicaria molt al gener. Sabia que això passaria. Ens està abocant a tots a una situació molt complicada. Passarem el tall, però tinc experiència i està sent molt complicat. A la gent li fa por sortir de casa, anar a la seu. El risc que ens infectem és altíssim. No em sorprendria que un candidat o membre de l’equip doni positiu i tots cap a casa, a fer campanya des de casa. No sé per què no les va convocar abans. I no tinc clar que s’acabi votant el 24 de gener”.

A banda de la seva proposta de tirar el Camp Nou i construir un estadi nou al mateix lloc o a Sant Joan Despí, Benedito ha dividit el seu programa en sis àrees. “Volem un Barça transversal, popular, que defensi uns valors cívics i arrelat al país. Amb un altíssim nivell de transparència, totalment independent i propietat dels socis.” Es va comprometre a crear un departament de responsabilitat i sostenibilitat i un altre de garantia de qualitat, departaments que controlaran la gestió del club, i va llançar algunes propostes per als barcelonistes. Per exemple, si guanya, podrà fer-se soci qualsevol culer que vulgui mentre ho faci de manera presencial. No hi haurà ni carnet de compromís, ni de fidelitat. Els nous socis hauran d’esperar un any per accedir al sorteig d’entrades. Es podrà canviar un abonament de nom només pagant l’equivalent a tres temporades, sense la necessitat de tenir un parentiu entre els socis i els menors de set anys podran tornar a entrar gratis acompanyats d’un adult.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)