Barça

Guanyar l’MLS amb Leo Messi, el somni de Vilajoana

Eleccions. Xavi Vilajoana vol enfortir la marca Barça als Estats Units amb un projecte liderat per l’argentí

Xavi Vilajoana jugarà la carta EUA per seduir Leo Messi. Aquesta és la idea. La voluntat del precandidat i del seu equip és enfortir encara més la marca Barça dins el mercat nord-americà apostant per un projecte esportiu sòlid en l’MLS, amb el crac argentí com a líder. “Volem que Messi acabi aquí al Camp Nou els seus millors anys futbolístics i que després iniciï l’aventura americana de bracet amb el Barça i que torni aquí després.” “Volem plantejar-li el projecte i que lideri una franquícia que aspiri a guanyar l’MLS”, explicava ahir Juan Velayos, responsable de l’àrea econòmica del projecte Futur amb ADN Barça. “Volem que Messi pensi més en termes empresarials, en lloc de pensar com un assalariat del club.”

L’equip de Vilajoana ja ha tingut alguns primers contactes en aquesta línia i la idea ara mateix seria aterrar amb força en alguna ciutat nord-americana de parla hispana. Miami, on Messi és propietari d’un luxós apartament a l’Edifici Porsche, és una de les opcions previstes, però també es treballa pensant en altres alternatives. Des de la precandidatura admeten que la via de comprar una franquícia és la més complicada ara mateix econòmicament i que una opció més realista seria arribar a acords de relació amb alguna franquícia ja existent, algunes de les quals estan valorades en aquests moments en 100 milions d’euros. El futbol femení i les diverses seus de la Barça Academy serien dues peces clau més del projecte d’expansió en territori nord-americà.

“Farem la proposta a Messi i ell decidirà. Volem que sigui el nostre emblema als Estats Units”, afirma Vilajoana, que ha reconegut que la idea ha agafat força des de l’entrevista de Messi amb Jordi Évole.

La reforma de l’estadi

Carlos López de la Vieja, responsable de l’àrea patrimonial i actor actiu, per exemple, en la remodelació de Montilivi, va parlar de les tres grans actuacions previstes en la reforma del Camp Nou: refer la primera graderia, menys vertical per afavorir la visibilitat; l’ampliació del voladís i reforçar estructuralment la tercera graderia, i crear l’anell de pilotatge per suportar la tercera graderia. Tot, en dos anys. “Hi ha precandidats que diuen que tiraran a terra el Camp Nou. Això és una frivolitat. No estan ben assessorats”, diu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)