Barça

Font veu un duel cara a cara amb Laporta

Eleccions. El precandidat de ‘Sí al futur’ creu que només ell i l’expresident del Barça passaran el tall de les signatures

Víctor Font desconfia de les enquestes que erigeixen Joan Laporta en clar favorit en les eleccions a la presidència del FC Barcelona i augura que només la seva precandidatura i la de qui va ser president del club entre el 2003 i el 2010 aconseguiran les signatures per anar a les urnes. “És difícil donar credibilitat a les enquestes. Amb 200 socis enquestats, és complicat que no hi hagi un gran marge d’error. A més, la mostra es va prendre el 19 i el 20 de desembre, quan es va posar la pancarta a Madrid. El que pensem, segons les dades que tenim, és que serà un duel cara a cara entre el nostre projecte i el de Laporta. Es confrontaran una manera de fer del passat i la nostra, que és la del futur”, va manifestar.

Font va parlar en un acte, al cinema Bosque de Barcelona, en el qual es va presentar la pel·lícula Història d’un somni: imaginant el futur Barça, un documental que, sota la direcció de Martí Genís, resumeix la gestació i el desenvolupament del seu projecte per a la presidència del Barça. “Aquesta pel·lícula dona resposta als dubtes que els nostres adversaris han mostrat sobre el projecte de Sí al futur”, va anunciar el precandidat abans del visionament del film. En aquest sentit, una de les escenes mostra com rep un missatge de Xavi Hernández al seu mòbil en el qual l’insta a una trobada per, segons va aclarir el mateix precandidat, acordar la manera com presentar la seva relació sense comprometre el tècnic de l’Al-Sadd. D’altra banda, Víctor Font va revelar que la relació que considera que ha de tenir el Barça amb Xavi Hernández ha de ser similar a la de Pep Guardiola amb el Manchester City: “Sempre he dit a Xavi que li hem de donar poder de decisió i assegurar-nos que, mes enllà de la conjuntura, ha de ser un home de club, amb lideratge. No pot passar el que va passar amb Guardiola. Hem de replicar el que Soriano i Txiki han fet a Manchester amb el Pep.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)