Més futbol

Cornellà és una festa

Copa. El conjunt del Baix Llobregat s’emporta el premi gran d’enfrontar-se al Barça després d’eliminar l’Atlético. L’Espanyol jugarà contra l’Osasuna i el Girona ho farà amb el Cadis

Cornellà torna a il·lusionar-se amb la copa, i jugarà els setzens de final contra el Barça. L’enfrontament entre els dos conjunts catalans és el plat fort dels setzens de final i és un premi majúscul per al conjunt del Baix Llobregat, que torna a somiar a fer-la grossa. Ingredients no li’n falten, al conjunt verd, que s’ha inflat de moral i il·lusió després de desfer-se el dia de Reis de l’Atlético de Madrid. “Sabem que al nostre estadi tot s’iguala. Hem competit molt bé contra l’Atlético de Madrid, i segur que també ho farem contra el Barça”, assegurava ahir Christian Borrego Chiki. “Que et toqui un dels grans ens fa estar molt contents i amb ganes”, afegia el migcampista del Cornellà. L’equip s’ha convertit en el conjunt de moda després de les seves grans prestacions contra l’Atlético i tothom el veu com el matagegants de la copa. “Hem eliminat un del grans i ara ens toca un altre, però haurem de fer un partit perfecte per tenir alguna possibilitat de passar. Serà molt complicat davant d’un dels millors del món”, va advertir el futbolista, que, tot i això, no vol deixar de somiar. “Cal intentar una nova proesa i disfrutar.” La felicitat del Cornellà arriba mitigada per l’efecte de la pandèmia, que l’ha privat de jugar amb els seus aficionats a les grades. “Jugar amb públic i sense públic canvia molt i fa que el partit sigui una experiència totalment diferent. No crec que sigui possible que hi hagi públic”, lamentava Chiki.

El president del Cornellà, Álex Talavera, també es va mostrar feliç amb el duel contra els blaugrana. “Serà un partit molt especial; ens coneixem des de fa molt de temps, i també ho serà per a ells”, ha dit el president del club, que no podia amagar la seva satisfacció pel fet de jugar un partit que servirà per situar en el mapa el Cornellà i donar valor a la tasca formativa del conjunt del Baix Llobregat.

El tècnic del Barça, Ronald Koeman, també ha valorat el duel amb el conjunt verd. “El Cornellà va fer un bon partit contra l’Atlético. Tindrem també els informes de l’staff del Barça B, que han jugat contra ells recentment en la lliga. Ens haurem d’adaptar a la gespa artificial. Serà un partit interessant. És positiu que no haurem de viatjar fora de Catalunya.”

Espanyol i Girona

L’Espanyol i el Girona eren els altres dos equips catalans que hi havia en el bombo de setzens de final. Tots dos equips ja sabien que haurien de jugar contra un primera divisió amb el factor camp a favor. Els blanc-i-blaus ho faran contra l’Osasuna. “Sabem que serà un partit molt difícil i complicat; independentment de la classificació de l’Osasuna en la lliga, són un equip de primera”, avisava el davanter de l’Espanyol Javi Puado.

Per la seva banda, el Girona mesurarà les seves forces contra el Cadis després de desfer-se del Lugo dijous. El duel contra el conjunt andalús serà un retrobament amb exjugadors gironins com el Choco Lozano, Jairo i Alcalá, ara en l’equip rival.

LES REACCIONS

Cal intentar una nova proesa però haurem de fer un partit perfecte per tenir alguna possibilitat. Serà molt complicat
CORNELLÀ- BARÇA
Eivissa - Athletic Club
Alcoyano - Real Madrid
Còrdova - R. Sociedad
Peña Dep. - Valladolid
Navalcarnero - Eibar
Màlaga - Granada
Leganés - Sevilla
Almeria - Alavés
Alcorcón - València
GIRONA - Cadis
Sporting - Betis
ESPANYOL - Osasuna
Fuenlabrada - Llevant
Rayo V. - Elx
Tenerife - Vila-real
(*) Les eliminatòries es continuaran jugant a partit únic al camp de l’equip de menor categoria i sense VAR. Les dates per a aquesta ronda de setzens de final seran el 16 i 17 de gener. En aquests dos dies es jugaran el gruix dels partits. Els partits dels implicats en la disputa de la supercopa ho faran el 20 i 21, en què es disputaran els partits del Barça, Athletic Club, Real Sociedad i Real Madrid.
Ens haurem d’adaptar a la gespa artificial. És positiu que no haurem d’anar a jugar fora
Ronald Koeman
ENTRENADOR DEL bARÇA
Serà un partit molt especial; ens coneixem des de fa temps, i també ho serà per a ells
Álex Talavera
PRESIDENT DEL cORNELLÀ
Que et toqui un dels grans ens fa estar molt contents i amb ganes. Al nostre estadi tot s’iguala
Christian Borrego, ‘Chiki’
davanter del Cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)