El Peralada perdona i ensopega a casa contra el Vilassar (1-3)

3a divisió. Josu ha avançat als de l’Alt Empordà de penal, però Ritxi, amb l’1-1 encara en la primera part, ha desaprofitat una altra pena màxima per posar-se per davant. Cano, també des dels onze metres, i Borges, han establert l’1-3 final davant les ocasions locals desaprofitades

Peralada 1 Vilassar 3

PERALADA:Aroca, Dalmau (Carles Puig, 56’ (Muritala, 74’)), Micaló, Iván Amoedo (Hwang, 74’), Coro Cunill, 74’), Èric Vilanova, Papa, Josu Currais, Ritxi Mercader, Arnau Ortiz i Adrià Casanova.VILASSAR:Roman, Santi Varese, Fran Fuentes, Borges, Edu Domingo, Eslava (Granero, 72’), Cano, Pluvins (Andrés Varese, 83’), Soufiane (Miguel López, 83’), Ángel (Pascual, 80’) i Casta.GOLS:1-0 (15’) Josu Currais, de penal. 1-1 (27’) Borges. 1-2 (52’) Cano, de penal. 1-3 (69’) Borges.ÀRBITRE:Pedrol Vozmediano.T.G.:a Èric Vilanova, Ritxi Mercader, Edu Domingo i Roman.T.V.:cap.

El Peralada ha perdut contra el Vilassar en el duel que l’ha enfrontat al municipal (1-3). El conjunt dirigit per Albert Carbó s’ha avançat en el marcador gràcies a un penal transformat per Josu Currais, però Ritxi, ha desaprofitat una clara ocasió, també des dels onze metres, per posar de nou per davant al seu equip quan el resultat era d’1-1 encara en el primer temps. Després de perdonar diverses ocasions, Cano, també de penal, ha fet l’1-2 i Borges ha establert l’1-3 definitiu.

El matx ha començat igualat, però el Vilassar ha gaudit de la primera gran ocasió quan Pluvins ha rematat sol des del punt de penal per damunt del travesser (7’). Els empordanesos han respòs molt bé amb una ocasió gairebé calcada d’Adrià Casanova a centrada de Coro (10’) i Arnau Ortiz ha fet un eslàlom marca de la casa per servir en safata la diana a Ritxi, tot i que el mitjapunta ha rematat també a fora.

La insistència local ha tingut el premi amb un penal forçat per Arnau Ortiz que ha aprofitat Josu per superar Roman (15’). El Vilassar no s’ha empetitit i abans de la mitja hora de joc Borges ha batut Aroca amb una rematada amb el cap a dins de l’àrea petita per establir l’empat a un gol (27’). El Peralada ha tornat a tenir un penal a favor en el 33, després que Casanova hagi rebut una falta, però aquesta vegada Ritxi Mercader ha topat amb un providencial porter visitant que li ha aturat el llançament.

En la segona part, de nou els de l’Alt Empordà han perdonat a través d’un u contra u de Casanova però Roman ha tornat a ser clau refusant el perill (46’). El perdó li ha costat car al Peralada ja que en el 51 Cano sí ha transformat un tercer penal amb un xutàs imparable pel centre.

A remolc, els xampanyers han insistit amb més cor que cap i Borges, a falta de vint minuts, ha fet el seu doblet posant l’1-3 definitiu en el marcador, un càstig massa dur davant dels mèrits peraladencs.