3a divisió FEF

El Peralada empata al camp de l’Horta (1-1)

El Peralada ha empatat contra l’Horta al Feliu i Codina (1-1) i ha obtingut el primer punt del 2021. El conjunt d’Albert Carbó ha començat fort i, després de dues ocasions (de Casanova i Diaby) ha arribat el 0-1, gràcies a un penal comès a Coro que Josu Currais ha transformat (15). El mateix Currais ha tingut una altra ocasió, amb una volea des de la frontal (30’), però poc després ha arribat l’empat de l’Horta, en una falta penjada des del mig del camp que Alfi ha rematat (37’). Els barcelonis havien avisat abans amb un xut d’Adilson i han tingut l’última rematada de la primera part.

El Peralada ha patit en la segona part, que ha començat amb dues arribades de l’Horta. Els d’Angoy han tingut a prop el 2-1 wn un xut de Miqui Puerto que s’ha estavellat al pal (58’) en una fase d’insistència del conjunt local. Els d’Albert Carbó han tingut alguna arribada, fins i tot en el temps afegit amb una ocasió de Casanova, però els ha costat molt més que en la primera part.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)