2a divisió FEF

L’Olot acomiada Raúl Garrido

Adeu. El club garrotxí destitueix el seu tècnic en les últimes tres temporades i mitja amb l’objectiu de revifar l’equip, penúltim del subgrup A a falta de vuit partits per disputar-se de la primera fase (nou jornades)

El que semblava un fet consumat, pocs minuts després del final del partit que enfrontava diumenge l’Olot contra el Barça B a l’estadi Johan Cruyff, s’ha fet realitat tot just aquest matí i Raúl Garrido ha deixat de ser l’entrenador de l’equip garrotxí després de tres temporades i mitja. La junta directiva encapçalada per Joan Agustí pren la decisió amb l’objectiu d’esperonar un equip que ocupa la penúltima posició en el subgrup A de segona B a falta de vuit jornades per la conclusió de la primera fase (vuit partits per als olotins). Les dues victòries en dotze jornades, les presses i la pressió de voler lluitar més frec a frec per entrar a la primera divisió FEF de cara la campanya vinent han precipitat els esdeveniments.

Raúl Garrido va arribar a l’Olot el novembre del 2017 amb l’equip en una situació molt delicada, en zona de descens a tercera i a set punts de la permanència. El valencià va aplicar el seu caràcter competitiu a l’equip, que es va acabar salvant de manera agònica en l’últim minut de la lliga amb un gol de Barnils. Més reposat i amb clara evolució en el joc, Garrido i Kevin Martínez, el seu ajudant inseparable, van donar al conjunt olotí un estil propi en una clara progressió de la proposta futbolística gràcies a un treball profund del sistema de tres centrals i dos carrilers tan característic per a l’equip.

Els números de Raúl Garrido parlen per si sols, i és que, amb el tècnic, l’Olot ha aconseguit quallar les millors temporades al bronze, accedint a les dues últimes edicions de la copa i amb el regust amarg del curs passat, en què quan millor estava l’engranatge ideat, la pandèmia del coronavirus va tallar qualsevol il·lusió i aspiració a fer el desitjat salt endavant (el bloc olotí encadenava nou jornades sense perdre i es trobava a només cinc punts del segon en la taula).

El de València acaba la seva trajectòria a l’Olot amb 105 partits dirigits entre lliga i copa, amb un balanç de 32 victòries, 44 empats i 29 derrotes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)