2a divisió FEF

Raúl Garrido: “Em desvinculo de l’Olot contractualment però no sentimentalment”

Comiat. El fins avui tècnic de l’Olot ha dit adeu davant dels mitjans en una roda de premsa emotiva a l’estadi municipal. Garrido s’ha mostrat emocionat i orgullós de la seva trajectòria al club garrotxí

Agraïments, sentiments i emocions a flor de pell. Aquests han estat els principals elements que hi ha hagut en la roda de premsa de comiat que ha fet Raúl Garrido, ja extècnic de l’Olot. El valencià ha volgut dir adeu a la que ha estat casa seva les darreres tres temporades i mitja i ho ha fet a cor obert, com sempre, mostrant els seus sentiments que l’han dut a ser estimat per gairebé tota la massa social de l’entitat de la Garrotxa.

Satisfet

“Són gairebé quatre temporades que guardaré en el cor, he estat molt feliç a l’Olot. Marxem contents ja que hem instaurat una idea de joc, l’estima de tanta gent relacionada amb el club i caminar per Olot i veure com et para la gent, ha estat brutal”, ha dit Garrido

Moments

“Sempre dic que el dia de l’Elx va ser el moment més alegre perquè semblava un miracle el que vam fer. Però diumenge passat, tot i perdre també va ser un moment d’orgull. Com vam jugar i la idea que vam desenvolupar en el moment en què estàvem és per estar content”.

La pandèmia

“Pot ser que tot l’entorn no ens hagi ajudat a que tot el procés fos més llarg. Estem en un moment complicat a nivell mundial amb molt neguit i les decisions vénen marcades per això i no ajuda a cap entrenador. Ni a casa prenem les millors decisions i segur que el context actual no ha ajudat”.

A l’afició

“Hem rebut missatges cap a nosaltres i les nostres famílies que costen de processar. Preciosos i que ens omplen d’orgull a tots”

Crida a l’unitat

“Ha estat una setmana complicada però només junts s’aconseguirà sortir d’aquesta situació. Em desvinculo del club contractualment però no emocionalment. Seré soci de l’Olot fins que em mori”. ha sentenciat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)