2a divisió A

Esprint final amb premi

2a divisió A. L’Espanyol tanca el fitxatge del davanter congolès Dimata (Anderlecht) a poques hores de tancar el mercat d’hivern. El Girona allibera Ramalho i només fitxa un porter (Ortolà)

El darrer dia de mercat va ser molt prolífic per a l’Espanyol, que va poder tancar la incorporació d’un davanter: Landry Dimata. El conjunt blanc-i-blau necessitava un altre perfil per al front atacant i tot i que semblava que en les darreres hores només hi hauria sortides, finalment els blanc-i-blaus van poder arribar a un acord amb l’atacant que s’incorpora procedent de l’Anderlecht.

Dimata arriba a l’Espanyol amb una cessió amb opció de compra. El davanter ha disputat aquesta temporada un total de 14 partits en la lliga belga, en què ha marcat dos gols. La temporada passada se la va passar en blanc a causa d’una lesió, però el curs anterior, en què també jugava en l’Anderlecht cedit pel Wolfsburg, va marcar 13 dianes. L’arribada de Dimata ha obert la porta a Víctor Campuzano, que marxa a l’Sporting amb la carta de llibertat. Campuzano ha signat un contracte fins al 2025 amb l’equip asturià.

Un de menys a Girona

El Girona perd Jonas Ramalho, que se’n va cedit a l’Osasuna, i no fa cap més fitxatge per substituir-lo, collat pels problemes econòmics. Només arriba el porter Ortolà (Tenerife), que cobreix el buit que deixa Arijanet Muric, cedit pel City al Willem II.

El Sabadell suma una altra baixa

El Sabadell tenia la intenció de completar la seva plantilla amb l’arribada d’algun jugador, però finalment totes les opcions que tenia obertes, com ara Eugeni o Azeez, no van reeixir. A més, el conjunt arlequinat va anunciar ahir una baixa molt important, amb la lesió d’Aleix Coch, que es perdrà entre dos i tres mesos de competició per culpa d’un trencament als isquiotibials de la cama esquerra. Com que la lesió no és de llarga durada, l’entitat no podrà fitxar fora de mercat a excepció d’algun agent lliure. El Sabadell, doncs, tanca el mercat d’hivern amb una única incorporació: la d’Álvaro Vázquez (Sporting), que ahir va disputar el seu segon partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)