2a divisió FEF

Joan Maynau torna al Llagostera després de rescindir amb el Racing

El de Tossa torna al club gironí només sis mesos després de tancar una etapa de quatre anys al primer equip llagosterenc

Joan Maynau torna a ser jugador del Llagostera. El club ha anunciat avui la incorporació del polivalent esquerrà de Tossa de Mar, de 24 anys, que torna al club només sis mesos després d’haver pres la decisió de canviar aires, i és que a l’estiu va acabar contracte amb el club llagosterenc i va decidir iniciar una nova aventura al Racing de Santander amb l’objectiu d’assolir l’ascens a 2a divisió A. A Cantàbria Maynau no ha tingut el protagonisme desitjat, i és que només ha jugat cinc partits, tres d’ells de titular, i no ha jugat ni un minut des del 3 de gener. Per aquest motiu el Racing el va alliberar dilluns abans del tancament del mercat perquè pogués fitxar lliure per qualsevol equip i el Llagostera no ha perdut el temps per tornar a lligar un jugador que sempre ha rendit bé a les ordres d’Oriol Alsina, ja sigui de lateral o d’extrem.

Amb el parèntesis de mig any que ha suposat el seu pas pel Racing, aquesta serà la cinquena temporada de Maynau al Llagostera. Va debutar al final de la temporada 2016/17 a 2a divisió B jugant cinc partits i va guanyar protagonisme el curs següent disputant un total de 1.423 minuts repartits en 28 partits, en els que va marcar dos gols que no van servir per evitar el descens a tercera. A tercera Maynau va contribuir amb 23 partits i 1 gol a aconseguir l’ascens a 2a divisió B, on va viure la seva millor temporada al club. I és que la temporada passada Maynau va fer un pas endavant molt gran aprofitant que es va quedar sense competència al lateral esquerre per la greu lesió de Bigas. El de Tossa va jugar 25 dels 28 partits que es van disputar i en només dos d’ells ho va fer sortint des de la banqueta. Això sí, no va arribar a marcar cap gol.

Lateral i extrem

En els quatre anys que Maynau havia estat a Llagostera sobretot se l’havia vist jugar de lateral, tot i que en nombroses ocasions també ha jugat d’extrem. Aquesta polivalència serà més important que mai per al Llagostera, i és que tot i la baixa de Genar la posició de lateral està ben coberta amb Aleix Roig i el recuperat David Bigas, mentre que a l’extrem els gironins no van precisament sobrats d’efectius per la reconversió al centre del camp de Sergio Cortés.

Un cop tancada la incorporació de Joan Maynau el Llagostera encara es podria moure més en el mercat de jugadors a l’atur, i és que encara té dues fitxes lliures i una la podria ocupar un jugador de més de 23 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)